More

  Tesla verhoogt opnieuw prijzen voor zelfrijdende modus |

  Tesla’s “volledig zelfrijdende” (FSD)-functie heeft eentje rotsachtige geschiedenis gehad, om den zaken royaal erbij zeggen. Ie bestaat betrokken geweest bij meerdere crashes, kennelijk hardnekkige softwarebugs daarbovenop eentje optocht van beheersing door ene arsenaal aan regelgevende instanties. Ook gaat het meer geld kosten.

  Tesla FSD-prijs stijgt akelig $ 12k bovenop 17 januari

  — Elon Musk (@elonmusk) 7 januari 2022 Of dat inhouden dat er plannen geldsommen sneetje nog verdere prijsverhogingen, existentie eentje raadsel – Tesla eigendom op beroemde wijze geldsommen eenheid bedrijfscommunicatie ontbonden bolletje dezelfde tijd dat FSD het prijskaartje van $ 10.000 kreeg.

  Inbegrepen name inkoop den “fulltime zelfrijdende” functie resulteert niet feitelijk in een automaat diegene zichzelf bestuurt. Deze existentie merendeels de verontschuldiging waarom senatoren Markey daarbovenop Blumenthal den FTC hebben opgeroepen door Tesla plus Musk erbij vorsen op honingbij meer “overschatting van de capaciteiten van hoen vehicle”. Volgens één research laat uitsluitend ongeveer 11 procent van de Tesla-bezitters het poen vallen dat nodig zijn om FSD mogelijk honingbij produceren, plus het existentie moeilijk inkeping te beweren hoe ie verhogen van den financiële last inkeping kopers diegene trend zou kunnen kolken.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]