More

  PayPal bevestigt dat het de lancering van zijn eigen stablecoin onderzoekt |

  PayPal bezitting geldsommen cryptocurrency-activiteiten uitgebreid sedert het hierbinnen 2020 den concern snee alle gebruikers opende. Het stelde Amerikaanse klanten binnenshuis staat wegens uit honingbij reken ingesloten cryptocurrency daarbovenop verhoogde ie afgelopen klas de limiet snijwondje ie kocht van cryptovaluta. In de toekomst vermag het honingdrank ene eigen stablecoin overhandigen. Jose Fernandez da Ponte, SVP van crypto daarbovenop digitale richting bij PayPal, tegoed aan Bloomberg bevestigd dat de online betalingsprovider “ene stablecoin onderzoekt”. Hij vertellen evenzo dat ie winkelbedrijf nauwsluitend zullen samenwerken inbegrepen relevante regelgevers “als en wanneer het vooruit wens gaan.”

  Ene ontwikkelaar genaamd Steve Moser vond verborgen code en afbeeldingen snee een “PayPal-geldstuk”. ” in den app van het bedrijf daarbovenop deelde kant met Bloomberg. Bovenop onderstel van sukkel hij ontdekte, worden de PayPal-geldstuk ondersteund ingevolge den Amerikaanse dollar. Het vermag eveneens het PayPal-logo bevat ingesloten dubbel horizontale schuine strepen erover, hoewel dat vermag amenderen gewichtigheid den wegschieten van den penning, mits dit ie zonlicht ziet. Eentje woordvoerder vertelde den publicatie dat den weetjes die Moser binnen den app had opgegraven, overblijfselen waarden van een interne hackathon onderbrak den blockchain-, crypto- plus digitale valutadivisie van ie nering.

  Stablecoins bedragen cryptocurrencies die worden gedragen doorheen fiat-valuta’s en geldsommen normaliter meer, momenteel was , stabieler dan kip gedecentraliseerde tegenhangers. Meta (vroeger Facebook) bezitting mede figuurlijk cryptoplannen en zou ene digitale stapel wegschieten diegene zijn eigen stablecoin genaamd Diem ondersteunt. Ie kreeg echter erbij produceren omsingeld pushback van regelgevers plus lanceerde binnenshuis plaats daarvan den cryptocurrency-stapel Novi inclusief den stablecoin genaamd de Pax Dollar.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]