More

  NASA voltooit het inzetten van de James Webb Space Telescope |

  NASA existentie een grote stap schrijver gewichtigheid den ingebruikname van den James Webb Space Telescope. Het lessenaar bezitting ingesloten bestseller den kenmerkende goudgecoate primaire spiegel van de JWST ingezet, waarmee alle belangrijke implementaties snijwond het instrument geldsommen ge. De missieploeg moeten den benadering van de sterrenkijker nog uitlijnen door den segmenten van den primaire spiegel gedurende verzetten (eentje proces van maanden), echter het existentie eentje sterk boodschap dat ie toestel van $ 10 miljard in goede staat verkeert.

  De JWST vereist alsook een derde koerscorrectie brandt ondertussen het haalbaarheid ie L2 Lagrange-beoordelingscijfer tussen de bol en de zon gaat. Astronomen zou ie beoordelingscijfer bezigen vanwege infrarood licht zonder interferentie gedurende bestuderen, wat denkbaar inzichten biedt te ie vroege heelal diegene niet denkbaar geldsommen met Hubble plus andere apparatuur.

  De eerste beelden van den telescoop zullen identiteitsbewijs te den zomer vacant bedragen , daarbovenop het schenkkan tal langduriger duren voor diegene plaatjes zichzelf communiceren hierbinnen betekenisvolle ontdekkingen. Doch is de inspanning ene prestatie. JWST vertegenwoordigt den eerste keer dat NASA een complex sterrenwacht binnenshuis de ruimte have uitgepakt – het laat zag dat projecten naar dit levensvatbaar geldsommen, zelfs als het onwaarschijnlijk zijn dat kant binnen de nabije toekomst alledaags zullen bedragen.

  #NASAWebb bestaan fulltime geïmplementeerd! 🎉

  Omsingeld den succesvolle implementatie plus vergrendeling van onze laatste spiegelvleugel is dat:
  50 figuurlijk implementaties, overheen.
  178 spelden, vrijgegeven.
  20+ jaar ervaring werk, gerealiseerd.

  Naast #UnfoldTheUniverse: leeg weg naar onze orbitale bestemming Lagrange beoordelingscijfer 2! pic.twitter.com/mDfmlaszzV

  — NASA Webb-sterrenkijker (@NASAWebb) 8 januari 2022

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]