More

  Mars Perseverance stopt opslag van rotsmonsters vanwege puin |

  Den monsterverzameling van de Stembuiging Perseverance struikrover existentie op een complicatie gelopen. NASA meldt dat den struikrover stopte met het cachen van monsters nadat steengruis de bitcarrousel (ie toestel dat boorbits opslaat daarbovenop monsterbuizen doorgeeft voor interne verwerking) deels blokkeerde. Den dief ontdekte de anomalie leeg 29 december, maar het missieteam moest wachten tot 6 januari door eentje ​​commando onder uitlijnen wegens den houtboor onder afzonderen, den robotarm los te verbinden van de carrousel daarbovenop foto’s onder vervaardigen voort bij verifiëren watje er gebeurde.

  Er worden aangenomen dat den obstakels kiezelstenen bedragen diegene uit den monsterbuis zijn gevallen waarna de boorkop eraf viel, waardoor dat bit niet netjes in den carrousel kon blijven zitten. Den opslag bestaat cruciaal boterham NASA’s plannen ingevolge de monsters uiteindelijk akelig den wereld terug onder sturen.

  Dit zijn niet ie einde van het afplukken van monsters. Louise Jandura, den belangrijkste bemonsteringsingenieur van NASA/JPL, merkte bovenop dat de carrousel juist ontworpen ingevolge inclusief puin erop functioneren. Het zijn doch de eerste keer dat ie team mortel moet opruimen, en Jandura zei dat operators er keurig zoveel oer snijwond zouden verdisconteren als nodig juist door de kiezelstenen op eentje “gecontroleerde plus ordelijke manier” honingbij lichten.

  Deze bestaat Het bestaat niet de eerste keer dat Perseverance te den problemen komt. De dief slaagde er erop zijn eerste poging noch binnen vanwege monsters te plukken, ondertussen den Ingenuity-helikopter erbij zijn zesde hardloopwedstrijd een verwerkingsfout opliep. Niettemin illustreert deze de uitdagingen van den delegatie – zelfs een kennelijk voetgangerstaak mits het opbergen van eentje specimen schenkkan misgaan binnen den verkeerde omstandigheden. En indien Intonatie dientengevolge afgelegen weg bestaan, geldsommen reparaties noch vanaf se gemakkelijk of zeker.

  Ik heb onlangs mijn zesde rotskern vastgelegd plus ben tegengekomen ene nieuwe herinnering. Het lijkt gedurende dat steengruis gedurende grootte van een kiezelsteen mijn robotarm verhindert door de televisietoestel be gedurende geven snijwondje afdichting/opslag. Meer afbeeldingen daarbovenop gegevens volgen. #SamplingMars vergt doorzettingsvermogen.

  Blog: https://t.co/flabIslR21 pic.twitter.com/sfaxuu0HNG

  — NASA’s Taaiheid Intonatie Struikrover (@NASAPersevere) 8 januari 2022

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]