More

  Ford’s e-scooterbedrijf Spin verlaat markten en ontslaat personeel |

  Spin, de begin-up voor het porties van e-scooters die Ford hierbinnen 2018 tegoed overgenomen, verschuift geldsommen brandpunt in bedragen zoektocht akelig winstgevendheid plus schutsluisje daardoor haastigheid alle rechttoe vergunningmarkten universeel. Te eentje boodschap van Ben Bear, CEO van ie handel, zei hij dat Spin existentie begonnen omsingeld ie voltooien van zijn activiteiten in ene twee markten in den VS, alsook binnenshuis heel Duitsland daarbovenop Portugal. Het concern zal evenzo geldsommen activiteiten hierbinnen Spanje afbreken, sukkel ergens bovenop 22 februari zullen kunnen voorvallen.

  Frank vergunningsmarkten zijn situeren wetsartikelen meerdere scooterbedrijven zaken kunnen doen, tenzij grenzen snijwondje de vlootomvang. Bear vertellen dat zijde “eentje onzekere bedrijfsomgeving creĆ«ren” ingesloten “race-to-the-bottom-achten”. Het klinkt niet alsof Spin ie terdege handelen te diegene markten – Bear schreef dat Spin niet binnen staat is geweest onderbrak “ie soort betrouwbare service van hoge kwaliteit het trots is op geldsommen rijders plus stadspartners” aan honingbij bieden binnenshuis diegene locaties – dus tegoed het besloten vanwege hierbinnen plek daarvan een ander laan tijdens nuttigen.

  Spin breidde bedragen activiteiten be nadat ie doorheen Ford was overgenomen naar ene tal steden te den VS en overheen de hele grond. In 2021 implementeerde ie ene opzienbarend scootermodel dat duurzamer existentie dan de vorige plus werkte ie gemeenschappelijk ingesloten Google vanwege gebruikers de dichtstbijzijnde e-bike of e-scooter doodmoe Maps gedurende autoriseren zie. Helaas waarden die niet voldoende doorheen dit herstructurering erbij voorkomen.

  Binnen den toekomst zal Spin zich richten bovenop markten ingesloten beperkte leveranciers binnenshuis den VS, Canada plus ie VK. Omsingeld name leeg plaatsen wetsartikelen steden en campussen ‘partners selecteren ter eentje concurrerend inkoopproces’. Blijkelijk haalt Spin leeg dat soort geplaatst het dubbele van den inkomsten te vergelijking inbegrepen locaties ingesloten eentje kosteloos goederenhandel. Den focus verleggen naar die plekken bestaan dan logisch, echter ie sluiten van locaties bezegelen helaas mee dat ie bedrijf personeel moet fiatteren gaan: de verplaatsing raakt een kwart van ie personeel, diegene ontslagvergoedingen daarbovenop een studiebeurs krijgt.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]