More

  FAA onthult 50 luchthavens met C-band 5G-bufferzones |

  Wanneer de C-liaison 5G-kerkdiensten van AT&T en Verizon op 19 januari live gaan, zullen zijde bufferzones implementeren uitpuilend 50 luchthavens binnenshuis de VS doorheen het risico op vluchtverstoring honingbij slinken. Den Federal Aviation Administration have eentje omlijsting (PDF) vrijgegeven van de 50 luchthavens diegene het bezit gekozen, waaronder figuurlijk passagiersknooppunten naar Chicago O’Hare International, Dallas-Fort Worth en Los Angeles International. Zoals The Wall Street Journal opmerkt, inhouden het eveneens luchthavens te mistige daarbovenop bewolkte locaties naar Seattle-Tacoma International, voorts vrachthubs zoals Indianapolis International.

  De luchtvaartmaatschappijen zouden hen 5G-service ontrollen ingesloten hun verfrissend gekochte frequenties bovenop 5 januari, echter kant stemden ermee in doorheen via betalen aan ie eis van de FAA en de transportafdeling voort hoen uitvergroting inbegrepen nog duo weken voltooid erbij gesteld. De autoriteiten bedragen van plan den toegevoegd tijd erop bezigen ingevolge de verontrusting bij onderzocht dat de nieuwe frequenties onder dicht gewichtigheid den frequenties lig diegene geworden gebruikt wegens de radarhoogtemeters van vliegtuigen. Den toestellen meten de afstand tussen ie vliegmachine plus de globe wegens vliegtuigen te assisteren neerdalen belang slecht gezichtsveld en slechte weersgesteldheid. Draadloze bedrijven loochenen dat ie conventie van den C-bandfrequenties voor 5G den luchtvaart zou verstoren.

  De FAA zei dat Hartsfield-Jackson International Airport plus enkele van de andere drukste luchthavens in den VS verzaken bovenop de opsomming, omdat zijkant zijn nergens in de buurt van den bevelen waar den nieuwe 5G-services werd ingezet. Intussen geldsommen andere grote luchthavens mede niet opgenomen omdat kant ver voldoende van den dichtstbijzijnde 5G-torens geworden geacht.

  Airlines for America, den vereniging diegene de figuurlijk Noord-Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen vertegenwoordigt, vertelde Reuters plus The Postbode te een mededeling dat ie den inspanningen van de FAA waardeert wegens maatregelen onder verdisconteren snee luchthavens diegene ie uiterst word getroffen onderbrak verstoringen veroorzaakt wegens de implementatie van nieuwe 5G-service.” Kevin Burke, den CEO van luchthavenhandelsgroep Airports Council International-North America, bestaan echter minder dan tevreden. Burke zei dat den opsomming “overwegend irrelevant zijn vermits ie hele luchtvaartsysteem leeg ie punt staat ontkennend tijdens werd be├»nvloed om dit kotsmisselijk geplande daarbovenop geco├Ârdineerde uitvergroting van 5G-service leeg daarbovenop bol luchthavens.”

  was tussen juni 2015 bezittingen van Verizon. daarbovenop herfstmaand 2021. Het moederbedrijf van existentie hoewel Yahoo Inc.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]