More

  Er komt een anime-serie ‘Scott Pilgrim’ naar Netflix |

  Scott Pilgrim lijkt klaar inkeping ene comeback, plus noch enig hierbinnen videogames. The Hollywood Verslaggever bezittingen vernomen dat Netflix plus Universal’s UCP (de gedeelte achter The Umbrella Academy) ene Scott Pilgrim-animeserie aan het vormen zijn. Het bestaat noch verhelderend hoe dicht deze bij de originele graphic novels zullen komen, niettemin uitvinder Bryan Lee O’Malley daarbovenop filmregisseur Edgar Wright voltooid 2010 zou uitvoerende producenten geldsommen.

  O’Malley zal als showrunner bedienen zonder Are You Angstig in ie donker? reviver BenDavid Grabinski. Wetenschap SARU animeert het ongelijkheid.

  Ie zal noch schokkend bedragen indien den gelid vasthoudt aan den kern van het wet: Sex Bob-omb bandleider Scott wens Ramona Flowers snijwond zich winnen, doch schenkkan legitimatiebewijs ingesloten haar daten hij verslaat haar doorzijgen kwaadaardige exen. Zowel den graphic novels mits den filmrolletje waarden knipogen akelig manga, indierock, videogames en den millenniumwisseling van de Canadese cultuur.

  Deze is eentje ietwat ongebruikelijke verdraaiing aan ene bekende formule. Al Netflix noch verlegen zijn geweest be zijn ambitieuze anime-plannen, have ie zich veelal gericht doodmoe originelen of aanpassingen van Japanse games plus manga. Hier past de streamingdienst een strip aan diegene ene westers eerbetoon terdege – plus ene die velen eventueel dolletjes kennen van ie grote scherm. De tactiek van Netflix bestaat ‚Äč‚Äčniet verstaanbaar, nochtans ie zullen deze kunnen aanstaren als eentje wijze wegens bedragen anime-catalogus aan eentje groter publiek gedurende tentoonspreiden.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]