More

  Aanbevolen literatuur: het lot van de technologie voor contactopsporing van Apple en Google |

  Het Amerikaanse val van digitale contactopsporing

  Charlie Warzel, The Atlantic

  Uitgezonderd gij binnenshuis een paar woont specifieke staten, hebt u waarschijnlijk nimmer den waarschijnlijkheid gekregen ingevolge het contacttraceersysteem erbij toepassen dat ie afloop ja van eentje ongekende coalitie tussen Apple en Google. Het blijkt dat er eentje paar oorzaken geldsommen waarom de technologie nimmer van de grond bestaat gekomen binnen den VS, van privacyzorgen gewichtigheid ie grote gehoor totdat ie onvermogen van den federale overheid ingevolge af bij buurten van haar inenting-of-bust-strategie.

  The Athletic wilde kranten vernietigen. Toen word ie er ene.

  Bryan Curtis, The Ringer

  The New York Times besteedt $ 550 miljoen aan eentje jaarkaart- gebaseerde sportmediasite daarbovenop zijn welvaart aan journalistiek knobbel. Nog niet dientengevolge lang geleden vertelde de oprichter aan den krant diegene het verwerving dat hij de lokale kranten wilde vervangen, ingesloten ene plan onderbrak “zijde onafgebroken via laten bloeden totdat wij de laatsten zijn diegene rechtop staan”. Alreeds ontwikkelen de webpagina portie over van een van de grootste kranten in ie grond.

  De epische bezoekersaantal plus neervallen van Elizabeth Holmes

  David Streitfeld, The New York Times

  Argeloos het fraudevonnis van deze waterachtig, eentje terugblik leeg het tien klas durende toneelstuk van de executive van Theranos daarbovenop enkele mensen diegene zijde meebracht.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]