More

  Pixar’s ‘Turning Red’ ziet af van theaters voor Disney+ |

  Turning Red, den nieuwste speelfilm van Pixar, gaat louter binnenshuis première leeg Disney+, zo maakte den atelier vrijdag beroemd. Het navolgen Soul and Luca als de derde Pixar-speelfilm diegene een bioscooprelease overslaat. Disney goed van plan door Turning Red binnen theaters gedurende debuteren, doch vermoedelijk ingevolge de recente versteviging van COVID-19-gevallen binnen den VS en eentje groot portie van de bol, zal dat niet gebeuren. Schlemiel niet zijn veranderd, is de releasedatum: den speelfilm zullen nog steeds debuteren bovenop 11 lentemaand naar oorspronkelijk gepland.

  iDeze kapitaal bestaat niet beschikbaar doorheen gij privacyvoorkeuren. Werk alhier uw instellingen belang en laad den pagina weer onderbrak deze erbij staren.

  “Waargenomen het vertraagde heling van den kassa, inclusief name sneetje familiefilms, blijft flexibiliteit den kern van onze distributiebeslissingen, omdat we voorrang geven aan het geeft van de ongeëvenaarde capaciteit van The Walt Disney Company aan gehoor over de hele bodem”, zegt Kareem Daniel, voorzitter van media- plus entertainmentdistributie inkeping Disney.

  Het waarheid dat Turning Red niet doodmoe het witte schildering te première gaat, bestaat onbevredigend, omdat het markeert het volledige regiedebuut van een van Pixars meest gunstige jonge talenten, Domee Shi. Kantkloswerk won hierbinnen 2019 ene Academy Award boterham haar werk aan de korte filmrolletje Bao, diegene exclusief Incredibles 2 in de bioscoop tijdens zie was. Keurig mits Bao speelt Turning Red zich voltooid te Shi’s oorsprong Toronto, Canada. Het vertelt ie verhaal van Mei Lee (ingesproken vanwege Rosalie Chiang), eentje teenager die erachter komt dat kant hierbinnen een rode panda verandert als zij via geil raakt. Indien consequentie hiervan bedragen er natuurlijk allerhande hijinks. Hadden we nu verwoord dat de fantastische Sandra Oh alsook hierbinnen de filmrolletje zit? Wasgoed, het zullen fantastisch geldsommen.

  Ie waarheid dat Turning Red geen bioscoopvoorstelling zullen bezitten, zullen waarschijnlijk eentje aanzienlijke zeggenschap hebben bovenop het inkomstenpotentieel. Dat zullen op zijn beurt Disney minder bereid kunnen maakt om te beleggen binnenshuis diverse producties naar Turning Red. Als er eentje zilveren randje existentie, existentie het dat gezinnen binnen ieder geval den waarschijnlijkheid krijgen voort den speelfilm vanuit den veiligheid van kip huis erbij observeren.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]