More

  OrCam MyEye Pro-clips voor brillen om slechtziende mensen te helpen gezichten te lezen en te identificeren |

  OrCam, eentje concern dat producten kneden onderbrak de toegankelijkheid sneetje slechtzienden erop vergemakkelijken, have eentje CES-innovatieprijs geoogst voor zijn doodmoe eentje bril gemonteerde MyEye Voor-apparaat. Ie helpt blinden daarbovenop slechtzienden voort gedrukte daarbovenop digitale tekst sneetje tijdens aflezen, mensen via thuisbrengen, producten ter identificeren plus meer. OrCam won den eerbewijs binnenshuis ook den CES-categorieën vernieuwing toegankelijkheid indien gezondheid plus welzijn.

  “Wij leven hierbinnen onzekere tijden, echter evenwel… den uitdagingen van onze gebruikers inbegrepen band tot toegang bedragen tijdens den pandemie noch gestopt. Kantkloswerk zijn zelfs geïntensiveerd”, zegt alsook-oprichtster plus co-voorzitter van OrCam. Prof. Amnon Shashua te den blogpost van OrCam.

  MyEye Pro worden op ene bril gemonteerd daarbovenop geeft visuele info hoorbaar onderbrak. Eentje belangrijke nieuwe functie zijn “Smart Reading” dat circa idem werkt als de Crtl-F/CMD- F (Find)-banen op een pc of Mac, waardoor gebruikers specifieke informatie kunnen krijgen – iets dat ie CES-panel eigendom beïnvloed. “De interactieve slimme leesmogelijkheid biedt gebruikers eentje ervaring die chic doodmoe kip zijn afgestemd”, schreven de juryleden.

  < iframe src="https://www.youtube.com/embed/bbEEmc0xtvw?rel=0" allowfullscreen="" scrolling="no">

  Ene andere recente functie diegene vorig klas existentie geïntroduceerd, is den OrCam-invloed Gebruikers kunnen omsingeld MyEye Professional (of den draagbare OrCam Read van ie winkelbedrijf) spreken ingevolge gezichtsherkenning erop verlevendigen, of het apparaat uitleggen pagina’s in boeken, kranten daarbovenop menu’s van restaurants. “Den laatstelijk uitgebrachte ‘Hey OrCam’ vormen het denkbaar door alle apparaatfuncties plus -instellingen handsfree bij opdienen inclusief spraakopdrachten”, aldus den CES-juryleden.

  Schlemiel betreffen den hardware aanzien, den OrCam Eye Professional bestaat ene update ten opzichte van het vorige OrCam Eye-product inclusief eentje snellere processor, duo microfoons hierbinnen gelegenheid van één, ene langer batterijduur, verbeterde brilbevestiging en meer. Dankzij den processorverbeteringen begin het sneller leeg daarbovenop “reageert ie sneller daarbovenop omsingeld verhoogde nauwkeurigheid voor den reactie van aanwijsgebaren, identificatie van streepjescodes plus flappen en gezichtsherkenning”, grenslijn OrCam.

  Vlak snijwondje CES. Vorig klas in 2021 merkten wij dat de toegankelijkheid binnen tech ja verbeterd, maar dat er meer moest gebeuren. Ie bijdoen van functionaliteit aan bestaande producten plus software zijn aldaar een important fragment van, niettemin evenals speciaal gebouwde toestellen optreden ene personageuitbeelding. “Ook OrCam MyEye mits OrCam Read geldsommen instrumenten geweest doorheen ervoor gedurende zorgen dat onze gebruikers hun academische, professionele plus persoonlijke bezigheden kunnen berechten daarbovenop on-line kunnen blijven ingesloten huisgezin, vrienden en den symbiose te ie generaal,” vertellen Shashua.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]