More

  Neon, de nieuwste agent van Valorant, brengt sprinten en glijden naar het spel |

  Valorant is ene spel van methodische gebaar. Jij strijdmiddel is het meest accuraat indien jij stilstaat, daarbovenop landsgrens nauwkeurigheid is essentieel mits gij wilt leven. Dat existentie wat Neon, het nieuwste speelbare opendag van den game, zodoende interessant evolueren. Zijde zijn ene hyper-agressieve duellist wiens toerusting draait voort het verhogen van het spoed van wedstrijden.

  Argeloos eentje voordien deze waterig uitgebrachte teaser-trailer, tegoed Riot alle mogelijkheden van Neon gedetailleerd. Haar aangeboren vaardigheid “High Gear” poneert Neon binnenshuis staat onder rennen plus in de campagne erop wegglippen, iets sukkel geen enkele Valorant-tuut voor haar eigendom kunnen doen. “Corridor, alles aan Neon kwam back naar dat intu van vooruit wapperen plus snel bewegen”, zei personageproducent John Gosccicki.

  Neon’s duo andere primaire vaardigheden, “Relay Bolt” en “Fast Lane”, gesteld haar in staat vanwege eentje ​​elektrische molly erbij gooien daarbovenop stuntman evenwijdige muren van verduisterende statische stroom honingbij creëren. Ondertussen laat haar ultieme, ‘Overdrive’, Neon dodelijke lichtstralen afschieten, waarbij elke kill die kant verkrijgt de hardloopwedstrijd van den vaardigheid weer instelt. Haar toerusting handelen het uiterst dacht aan diegene van Phoenix diegene eentje muur van vlammen vermag creëren om zijn toegangsaanvallen honingbij dekken. Maar ie feit dat Neon kan rennen daarbovenop glijden, zal wapens zoals den Stinger, Judge en Frenzy vooral fataal moet fabriceren binnen haar handen, omdat zijde de neiging bezitten ingevolge in nauwe ruimtes tijdens overheersen.

  Neon zal bovenop 11 januari aantreden tot den selectie van Valorant, de dezelfde dag bestaat Riot van plan doorheen Episode Four, Act One, overheen onder brengen. Jij kunt den bijbehorende Battlepass krijgen voor 1.000 Valorant Points, of ie omschrijving van $10.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]