More

  Mozilla pauzeert cryptodonaties na kritiek op klimaatimpact |

  Argeloos den bulletin dat het vorige week cryptocurrency-giften zullen aannemen, eigendom de Mozilla Foundation zij te de zaalwachter gezet na kritische opmerkingen van ene Mozilla-grondlegger plus talloze anderen, meldde TechCrunch. “Vanaf vandaag bekijken we of en hoe ons huidige regelgeving ten aanzien van cryptodonaties past belang onze klimaatdoelen”, tweette ie concern. “Plus terwijl we onze beoordeling doet, pauzeren we de plaats om cryptocurrency honingbij gieten.”

  Mozilla kondigde ie nieuwe regelgeving aan met een grappige tweet, waarin hij vertellen dat mensen die “te @dogecoin ploeteren” of “schlemiel #Bitcoin & Ethereum HODLeren” hen crypto ongezouten aan de stichting kunnen inschenken. Dat geworden beantwoord vanwege eentje messcherp uitkomst van Mozilla-medeoprichter Jamie Zawinski. “F*** jij daarbovenop f*** dit”, twitterde hij. “Iedereen die bij het ongelijkheid betrokken bestaan, zal zich diepgevoeld moet schamen sneetje deze beslissing onderbrak gemeenschappelijk ter werken ingesloten planeetverbrandende Ponzi-grifters.” Peetoom Linss, de bedenker van den Gecko-engine diegene Firefox aandrijft, stemde mede hierbinnen plus vertelde Mozilla dat “ie den bedoeling was dat jij beter zal bedragen dan dit.”

  iDeze inhoud is niet vacant vanwege uw privacyvoorkeuren. Arbeid hier uw instellingen gewichtigheid plus laad den pagina opnieuw ingevolge dit erbij aanschouwen.

  Gisteren keerde Mozilla achterspeler leeg ie idee daarbovenop vertellen hierbinnen ene tweet dat de opmerkingen “leidden tot een belangrijke discussie overheen den impact van cryptocurrency op ie milieu”. Het voegde eraan toe dat “gedecentraliseerde webtechnologie nog steeds eentje doorslaggevend landstreek snijwond onzerzijds is voort honingbij verkennen, maar er is tal veranderd sedert we cryptodonaties geldsommen gaan adopteren.”

  Cryptocurrencies zoals Bitcoin daarbovenop Ethereum worden gecreëerd onderbrak complexe mathematicus problemen op tijdens lossen. plus door het ontwerp, geworden zij te de vlucht van den tijd moeilijker ter “mijnen”. Zij moet eveneens werd opgeslagen te eentje grootboek, iets dat evenzeer energie verbruikt. Indien gevolg hiervan gebruikt Bitcoin meer energie dan veel afdalen, plus veel daarvan komt be vuile bronnen naar kool.

  Vorig jaar kondigde Tesla aan dat ie Bitcoin-betalingen sneetje zijn EV’s zal geloven, daarbovenop mededeling zelfs $ 1,5 miljard aan Bitcoin doodmoe om het proces te vergemakkelijken. Aantal mensen wezen er niettemin leeg dat de milieuvoordelen van eentje EV sterk kunnen geworden verminderd wegens den duizelingwekkende dosis stroom diegene nodig existentie ingevolge een ​​enkele Bitcoin via minen.

  Mozilla vertellen dat het het idee van cryptocurrency-donatie zou blijven onderzoeken, doch dit keer de mensen leeg de hoogte zullen houden. “Binnen den houding van rechttoe source zal deze eentje transparant procedure bedragen plus zal wij regelmatig updates porties”, tweette den Foundation. “Wij kijken be naar deze gesprek plus waarderen ie dat onze community deze bij onze aandacht bezittingen aangerukt.”

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]