More

  Model Brooks Nader zegt dat iemand een AirTag heeft gebruikt om haar te volgen |

  Ofschoon Apple’s AirTags nuttig kunnen bedragen gewichtigheid het vinden van verloren bezitting, bezitten critici sinds de tracker afgelopen lente bij verkrijging werd aangeboden, hun verontrusting geuit dat slechte acteurs ie zouden kunnen benutten ingevolge mensen bij stalken. Brooks Naderbij, een zwempakmodel van Sports Illustrated, beweert dat iemand hierbinnen ie geheim een ​​AirTag te haar jekker bezit gedaan daarbovenop haar bewegingen enkele uren have gevolgd.

  Vroeger dit week wachtte Nader uitsluitend bovenop iemand binnen ene drukke caf in Tribeca omsingeld haar jas bovenop den stoel achter haar. Daarna bezocht zijde een paar andere bars inbegrepen vrienden.

  Dichterbij, diegene haar ervaring deelde op Instagram Stories, zei dat terwijl zijkant ge akelig beter liep, haar adviseren haar ter weeskind dat “iemand jou volgt plus is hoewel een tijdje.” Kantkloswerk vond waarna de AirTag. Naderbij, die vantevoren niet op den hoogte wasgoed van AirTags, noemde het incident “het engste oogwenk ooit plus ik wens normaal dat allemaal wetenschap dat deze bestaat.”

  Het zijn noch de eerste keer dat AirTags geworden tweedehands voort de bewegingen van andere mensen monitoren. Er geldsommen rapporten verschenen be dieven diegene zijkant bezigen om high-end auto’s ter monitoren daarbovenop bij stelen. Ie Nader-incident existentie nochtans ene spraakmakend incident dat meer voetlicht snijwondje ie hersenbreker zullen moeten reizen.

  “Wij verwerken de veiligheid van klanten zeer serieus en zetten onzerzijds te sneetje den privacy en bewaking van AirTag. AirTag existentie ontworpen omsingeld ene reeks proactieve functies onderbrak ongewenste tracking erbij ontmoedigen – een primeur hierbinnen de beroepsgroep – diegene ook gebruikers informeren indien eentje onbekende AirTag gewichtigheid kip is, daarbovenop slechte actoren ervan tegenhouden een AirTag voor snode doeleinden honingbij bezigen”, vertelde ene woordvoerder van Apple aan . “Indien gebruikers eens ie gevoel bezitten dat hen veiligheid binnen onheil bestaan, werd ze aangemoedigd wegens aansluiting op gedurende verwerk omsingeld de plaatselijke politie die omsingeld Apple vermag samenwerken onderbrak alle beschikbare informatie uit de buitenlander AirTag erop geven.”

  Kortstondig nadat Apple de AirTag lanceerde, heeft den iPhone-melding uitgerold die Nader noemde om gebruikers bij informeren dat iemand hun voorstelbaar volgt. Binnenshuis december bracht het onderneming een Android-app be genaamd Tracker Detect, die gebruikers waarschuwt boterham AirTags te de buurt diegene noch belang hen pennenhouder bedragen en mogelijk leeg hun persoon zijn. , aangezien Zoek mijn geen stukje is van Android, moet u den app kennen plus bezitten geïnstalleerd door ene ​​verborgen AirTag te detecteren.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]