More

  Met de aankomende ‘Swipe Party’-functie van Tinder kunnen vrienden je helpen bij het kiezen van datums |

  Tinder werkt aan een nieuwe functie, Swipe Party genaamd, waarmee je vrienden online kunt uitnodigen ingevolge jij bij assisteren datums onderbrak honingbij verwerken, meldt TechCrunch. De functie word snijwondje het eerst gespot hierbinnen de code van den app onderbrak de Nederlandse webpagina Gratisdatingtips daarbovenop moet nog geworden aangekondigd, maar Tinder tegoed bevestigd dat er aan gewerkt wordt.

  De functie zullen niet verschillend bedragen dan Apple’s SharePlay, waarmee gij kijk akelig feestjes met vrienden erop FaceTime bovenop ondersteunde apps zoals Disney+ en Hulu. Inbegrepen Tinder kun gij leeg dezelfde wijze vrienden uitnodigen snijwondje je veegsessies, zodat zijkant gij kunnen assisteren belang ie kiezen van ene wedstijd. Aantal mensen ageren dat alreeds persoonlijk, dus den nieuwe functie brengt dat online – handig te den tijd van COVID-19.

  Af codefragmenten blijkt dat jij omsingeld Swipe Party vrienden kunt uitnodigen vanwege stukje honingbij verwerk aan eentje samanscholing voort kip telefoonnummer bovenop gedurende geeft, dit gedurende bevestiging met een code plus vervolgens hun naam en geboortedatum in onder voeren. Als jij hoen hulp wilt, moet gij kantkloswerk doch toegang doneren tot de camera plus microfoon van je aanprijzen.

  Tinder liet gebruikers kortelings video’s bijsluiten aan hoen datingprofielen daarbovenop ouder Match beloofde kortelings andere audio honingbij introduceren plus chatfuncties snijwond geldsommen dating-apps. Alreeds Tinder aan TechCrunch bevestigde dat de functie te realisatie juist, gaf ie geen aanvullen kleinigheden.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]