More

  Inbreuk op de online afsprakenservice van Flexbooker onthult gegevens van 3,7 miljoen gebruikers |

  Eentje groep hackers verhandelt ene databestand inclusief gestolen informatie van FlexBooker, eentje cloudgebaseerde tool snijwond het plannen van afspraken, die gevoelige klantgegevens inhouden. Volgens BleepingComputer had het onderneming snee den snipperdag een beveiligingsinbreuk opgelopen daarbovenop bracht het zijn klanten bovenop den hoogte van den aanval binnenshuis ene e-mail, waarin het onthulde dat geldsommen Amazon AWS-servers leeg 23 december waren gecompromitteerd. Ie gaf alsook toe dat de systeemgegevensopslag juist geopend en gedownload.

  Doodmoe onderstel van info van Bezitting I Bot Pwned bezit de inbreuk 3,7 miljoen accounts gecompromitteerd die e-mailadressen, namen, wachtwoorden, telefoonnummers daarbovenop gedeeltelijke creditcardnummers inhouden. . BleepingComputer zegt dat ene groep genaamd Uawrongteam de aanval leeg zich nam en links naar archieven deelde omsingeld den gestolen gegevens, waarvan den groep beweerde dat zijkant mee rijbewijzen van gebruikers, andere ID’s, wachtwoordzout plus gehashte wachtwoorden inhouden. De typische klanten van FlexBooker geldsommen mensen die snel afspraken moet kunnen plannen ingesloten klanten, naar artsen, advocaten, tandartsen, sportscholen, monteurs, salons, trainers, therapeuten, enzovoorts.

  Hierbinnen de e-mail van Flexbooker aan gebruikers staat dat de infiltranten geen “creditcard- of andere betaalkaartinformatie” hebben gekregen. Wij vermoeden dat ie nering geen rekening bezittingen toerekeningsvatbaar omsingeld den gestolen gedeeltelijke creditcardnummers. Vóór Flexbooker claimde Uawrongteam voorheen andere datalekken plus verhandelde het alsmede databases inclusief gestolen informatie van bedragen eerdere doelen. Kant omvat gegevens van Racing.com, eentje digitaal televisietoestel-nipt dat paardenraces uitzendt, en van rediCASE Case Zeggenschap Software-weerwoord boterham gezondheidsdiensten daarbovenop andere bedrijven.

   

  Nieuwe schending: Online boekingsservice FlexBooker had vorige maand 3,7 miljoen accounts geschonden. Den gegevens omvatten e-mailadressen, namen, telefoonnummers daarbovenop inkeping sommige accounts gedeeltelijke creditcardgegevens. 69% goed alhoewel te @haveibeenpwned https://t.co/LGaAnj1hUA

  — Have I Been Pwned (@haveibeenpwned) 6 januari 2022

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]