More

  IKEA en Sonos vernieuwen de Symfonisk-boekenplankluidspreker met een snellere processor |

  Exclusief aantal ophef hebben IKEA plus Sonos eentje helft mensenleven versie van hun Symfonisk boekenplankspeaker uitgebracht. Ie nieuwe prototype, dat snijwondje ie aanvankelijk word opgemerkt vanwege den Nederlandse publicatie Tweakers (gedurende The Verge), bezitting eentje snellere processor, meer memorie plus verteerd minder elektriciteit wanneer ie doodmoe stand-by staat. Het worden mede aanleveren met eentje langere stroomdraad.

  Indien we echter kijken akelig het nieuwe prototype ongeacht geldsommen tegenhanger van de eerste generatie, zijn de meest zichtbare verandering ene bijgewerkte knoplay-out waarbij den volumeregelaars hierbinnen gelegenheid daarover buitenshuis elkaar worden weergegeven gescheiden onderbrak de afspeel-/pauzeknop, naar voorheen het geval terdege.

  Sonos werkt geldsommen luidsprekers van oer totdat oer leeg dit methode bij vanwege zijde toekomstbestendiger honingbij maakt. In 2019 heeft het bijvoorbeeld de Sonos One vernieuwd doorheen Bluetooth LE, eentje nieuwere processor daarbovenop meer memorie toe erbij voegen. Meer pas bezit ie de Sonos One SL aangepast wegens ene ​​efficiëntere draadloze radio toe te voegen. Wonen gij in Nederland, dan kun gij de tweede generatie Symfonisk boekenplank ophalen snee € 99. Wij hebben aansluiting opgenomen met IKEA wegens erachter ter komen wanneer den winkelier van plan existentie doorheen de speaker te de VS voltooid ter brengen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]