More

  Hoe de Awesome Games Done Quick 2022 speedrunning marathon te bekijken |

  Awesome Games Done Quick (AGDQ), eentje jaarlijks viering van speedrunning diegene ene slap duurt, staat sneetje den deur. Tussen 9 daarbovenop 16 januari kun gij den een geoefend gamer argeloos de andere zag rennen doorheen hun favoriete titels voort te pronken inclusief hen vaardigheden en, hopelijk, eentje veel wereldrecords erbij breken.

  Snijwond het tweede schooljaar leeg gelid, AGDQ wordt gehouden mits een virtueel evenement om verontrusting overheen de veiligheid van COVID-19. Helaas bezitten hardlopers geen ongekookt persoonlijk publiek om hen aan gedurende moedigen. Toch kun je het hele evenement live staren bovenop Twitch, te ie Games Done Quick-singel (of den omsingeling hieronder), per zondag 12.00 uur ET. Mits jij den aktie niet kunt aanschouwen ondertussen deze plaatsvindt, kun jij het zometeen bovenop YouTube inhalen.

  Ie programma staat verzadigd ingesloten ene aantal boeiend klinkende runs. Bovenop woensdag gaan stuntman GeoGuessr-spelers leeg zoek naar ene perfecte score vanwege de exacte locaties van willekeurige Google Street View-afbeeldingen via vind. Aanstaande zaterdag zal een hardloper genaamd Mitchriz beogen onderbrak Sekiro: Shadows Diegene Twice, ene typisch moeilijke spel van FromSoftware, zo snel mogelijk onder winnen – plus zijkant zal geblinddoekt worden. Recente games diegene boterham ie eerst doodmoe AGDQ verschijnen, geldsommen te meer Deathloop, Death’s Onderbrak, Kena: Bridge of Spirits, Ratchet & Clank: Rift Chic, Returnal plus Psychonauts 2.

  De organisatie Games Done Quick bezittingen miljoenen ingezameld inkeping goede doelen af de afgelopen tien jaar. AGDQ bestaat eentje van de dubbel belangrijkste evenementen die de menigte elk jaar organiseert, waarbij Summer Games Done Quick normaliter binnen juni of juli plaatsvindt.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]