More

  Google Doodle brengt hulde aan Stephen Hawking |

  Stephen Hawking zal bovenop 8 januari 2022 80 zijn werd mits hij nog had geleefd. Nu hij niet langduriger gewichtigheid onzerzijds existentie, blijft bedragen bijdrage aan ons onbegrip van het grootte ontiegelijk en mag noch werd vergeten. Voort eer gedurende bewijzen aan de gevierde fysicus plus kosmoloog doodmoe watje geldsommen 80ste verjaring zou bedragen geweest, tegoed Google tezamen met bedragen gezin een video Doodle geproduceerd die onzerzijds eentje beknopte versie van zijn leven levert. Daarbij gebruikte den techgigant den beroemde ingevolge de pc gegenereerde stemkracht van Hawking om bedragen werk en ervaringen honingbij uitleggen per ie ogenblik dat hij afstudeerde.

  Hawking werd gezegend in 1942 binnen Oxford, Engeland en existentie immermeer vastgebonden geweest doorheen het ruimte. Waarna hij 21 ja, kreeg hij de diagnose amyotrofische laterale sclerose (MITS), ene neurodegeneratieve ontsteking. Binnenshuis den jaren daarna verloor hij bedragen mobiliteit en bedragen kracht ingevolge te spreken, doch hij kon overbrengen ter eentje laptop inclusief behulp van ene stem die in den jaren 80 onderbrak MIT-ingenieur Dennis Klatt. Binnenshuis de Doodle hoor je Hawking’s invloed wijken over geldsommen arbeid aan neger gaten – eentje van de wetenschappelijke werking artikelen hij ie meest bekend vanwege is, bestaan den Hawking-radiatie, de theorie dat kleurling gaten straling uitzenden.

  Jij zult zijn stem alsook hoor zeggen dat hij relaxed bestaat binnen geldsommen denkwijze, alsook hoewel kan hij zichzelf noch bewegen. “Ik heb mijn hele leven binnenshuis mijn gezindheid wegens het universum gereisd”, vertelt geldsommen stemkracht.

  In ene mededeling zeiden zijn dochter Lucy en zonen, Robert en Tim Hawking:

  “Wij denken mee dat hij het important zullen hebben gevonden door onder fiatteren zie dat hij nooit toestond dat de uitdagingen van geldsommen fysieke conditie zijn expressievermogen beperkten, noch bedragen zelfvertrouwen door ene ​​impact gedurende vervaardigen doodmoe de bodem waarin hij leefde. Wij hopen dat zijn lijdzaam inspiratie biedt plus verlangen wereldomvattend boterham iedereen diegene binnenshuis deze moeilijke tijd snijwondje figuurlijk uitdagingen staat. Onze papa zal heden 80 schooljaar oud zijn worden plus we danken allen die heeft meegewerkt aan den viering van geldsommen buitengewone leven en de boedel die hij ons allemaal bezit gegeven.”

  Gij kunt den hele Doodle hieronder aanschouwen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]