More

  GameStop ontwikkelt naar verluidt een marktplaats voor NFT’s van in-game items |

  Argeloos Ubisoft plus Square Enix zijn ​​GameStop klaarblijkelijk de nieuwste speler te den videogame-industrie die NFT’s ziet indien ene manier ingevolge den winstgevendheid ter opvoeren. Volgens The Wall Street Journal bezitting ie nering nagenoeg stuntman twaalf mensen aangenomen als sector van eentje nieuw gevormde cryptocurrency-eenheid. De detachement bouwt akelig verluidt ene online marktplaats snijwond ie acquisitie, verkopen daarbovenop verspillen van NFT’s van binnen-spel items naar cosmetica. Den hub zou straks deze schooljaar kunnen worden gelanceerd. Bovendien is den detachement naar verluidt sluit gewichtigheid een coalitie met twee bedrijven onderbrak samen te investeren binnenshuis games diegene gebruikmaken van blockchain- plus NFT-technologieën. Er worden medegedeeld dat GameStop noch van grondplan is wegens samen erbij functioneren inbegrepen ene tiental bedrijven te ie cryptocurrency-ecosysteem.

  Nieuwsjournaal overheen de realisatie deed den significatie van de GameStop-effecten klimmen tot $ 159,77, ene hoogtesprong van $ 131,01, hierbinnen de aftermarket-nering. Volgens The Journal aanschouwen GameStop-managers NFT’s als een wijze sneetje ie bedrijf onderbrak terug bij kolken akelig winstgevendheid, echter het existentie noch verstaanbaar of den ontluikende technologie een gelegenheid bezitting hierbinnen videogames.

  Aantal van de recente pogingen van sommige ontwikkelaars daarbovenop uitgevers die digitale tokens hierbinnen kip titels opnemen, werden begroet met regelrechte vijandelijkheid. Ubisoft word bijvoorbeeld ene magneet sneetje kritiek toen ie zijn Quartz NFT-platform aankondigde. Ie lijkt er honingdrank bovenop dat de negatieve aandacht ie niet kastelein was sneetje Ubisoft, omsingeld eentje pas Eurogamer-rapport dat beweerde dat het nering leeg 21 december uitsluitend 18 NFT’s had verkocht. Echter ondanks alle tegenslag toeschijnen Ubisoft en anderen onaangedaan. In ene Q&A sneetje medewerkers koppelde Yves Guillemot, CEO van Ubisoft, den aanvankelijke reactie leeg NFT’s aan eerdere verstoordheid overheen trends zoals microtransacties daarbovenop scheut boxes. Ie lijkt via dat de implicatie hier juist dat mensen den technologie ooit zouden adopteren.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]