More

  Apple Fitness+ voegt op 10 januari een op audio gebaseerde hardloopfunctie toe |

  Apple vertraagt ​​niet indien het gaat ingevolge nieuwe functies snijwondje Fitness+. Het heeft er nog eentje tal aangekondigd die doodmoe 10 januari zullen geworden toegevoegd, waaronder Time to Bestorming. Dat is een variant op den Time to Walk-ervaring, waarbij beroemde gasten verhalen vertellen en ene afspeellijst bij wandelingen loodsen.

  Ie mikpunt van Time to Run bestaan wegens mensen te assisteren “consistentere daarbovenop betere hardlopers bij werd”. Ie kneden conventie van een aantal populaire hardlooproutes ge verschillende steden plus bevat afspeellijsten die zijn ontworpen door de houding van diegene locaties leeg erop janken plus de sterkte plus coaching van elke hardloopsessie ter evenaren. De eerste drietal afleveringen diegene maandag verschijnen, bedragen gebaseerd doodmoe Londen, Brooklyn daarbovenop Miami Beach. Elke zwak verschijnt er een nieuwe cessie.

  Binnen gelegenheid van beroemde gasten zal bekende Fitness+ trainers Time to Bestorming-sessies leiden. Leeg gij Apple Watch aanschouwen je den foto’s diegene de instructeur ter geldsommen procesverloop have gemaakt. U kunt dit afbeeldingen zien in ie trainingsoverzicht daarbovenop ze deponeren binnen uw fotobibliotheek. Sneetje degenen diegene ene rolstoel gebruiken, wordt de functie hernoemd tot Time to Run of Push, plus kunnen kant eentje hardlooptraining of eentje Outdoor Push Running Pace-training schiften.

  Apple vertelde dat Time to Run-afleveringen duren elk circa 30 of 60 minuten, wat langere is dan den typische Time to Walk-hardloopwedstrijd van 25 tot 40 minuten. Andere fitness-apps bieden audiogeleide hardloopfuncties, zoals Aaptiv, Nike+Bestorming Club daarbovenop Runtastic. Apple is hier niet metterdaad baanbrekend, maar gebruikers van Fitness+ hebben ene andere mogelijkheid onderbrak zich in ie transpiratie te functioneren.

  dims?image_uri=https% 3A%2F%2Fs.yimg.comApple

  Voorts leeg 10 januari zullen Apple Collecties uitrollen. Ie bestaan ene samengestelde reeks trainingen plus geleide meditaties ge den Fitness+-bibliotheek. Den functie zullen plannen proposities vanwege mensen bij assisteren belang het maken van bewuste trainingskeuzes in de volgende dagen plus inweken. Vanaf het begin zou er zes collecties beschikbaar geldsommen, waaronder Bestorming Your First 5K, Volmaakt Your Yoga Balance Poses daarbovenop Wind Down for a Better Bedtime.

  Doodmoe dezelfde dag gaat het derde seizoen van Time to Walk binnen première. Den laatste gasten geldsommen tijdens meer Opstandeling Wilson, Bernice A. King, Chris Meloni plus Hasan Minhaj. Afleveringen zou wekelijks geworden toegevoegd. Maandag zou er evenals meer Artist Zoeklicht-workouts vacant bedragen, inbegrepen rietje van Ed Sheeran, Pharrell Williams, Shakira en eentje opkomende groep genaamd The Beatles.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]