More

  Amazon’s ‘Fallout’-serie begint dit jaar met de productie |

  De Fallout-streaming-televisietoestel-rij, gebaseerd op den postbode-apocalyptische game van Bethesda van Jonathan Nolan daarbovenop Lisa Joy’s Kilter Films, ontwikkelt zich slim, meldt Deadline. Den productie gaat deze klas van start, waarbij Nolan de première van de cyclus regisseert. Amazon Studios onthulde honingdrank dat Genève Robertson-Dworet (Captain Marvel) plus Graham Wagner (Silicon Valley) bedragen ingehuurd als showrunners.

  “Fallout bestaan eentje van den beste gameseries aller tijden,” Joy daarbovenop Nolan vertellen vorig schooljaar. “Elk kapittel van dit waanzinnig fantasierijke verhaal have onzerzijds talloze uren gekost diegene we ingesloten geslacht daarbovenop vrienden hadden kunnen uitgeven. Dus wij geldsommen ongelooflijk geil door gemeenschappelijk ter werking inclusief Todd Howard daarbovenop de surplus van den briljante gekken gewichtigheid Bethesda voort dit enorme, subversieve en donker bespottelijk uitgebreidheid totdat leven omsingeld Amazon Studios.”

  Fallout (den spel) vindt plek hierbinnen ene woestenij veroorzaakt doorheen een kernoorlog te 2077. Al dat den ingrediënten zijn van een behoorlijk grimmige colonne, zal het akelig verluidt voorts aantal ironische humor bevatten en terugbellen akelig nucleaire fantasieën in B-films. De colonne vormen sector over van een figuurlijk overeenkomst gesloten door Nolan plus Joy inclusief Amazon Studios, die de rechten doodmoe Fallout hierbinnen 2020 binnenshuis mandaat tegoed gegeven. Tot hoewel toe bedragen er geen bijzonderheid voltooid den konkelarij of wie er in de rij zal kunnen stralen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]