More

  Amazon halveert betaald COVID-verlof voor werknemers |

  Amazon, den bovenop eentje na grootste werkgever hierbinnen de VS, have vandaag aangekondigd dat het bedragen beleid snee betaald verloftijd voor werklui diegene hierbinnen quarantaine moet worden bijzetten, gehalveerd zal bezitten. Den polis, ingesteld binnen lentemaand 2020, voorzag vroeger in maximaal 14 dagen betaald vakantie; het nieuwe beleid dekt eentje slapjes of maximaal 40 uur.

  “Via de afgelopen stuntman jaar hebben we onze reactie leeg de zichzelf ontwikkelende COVID-19-pandemie consequent gebaseerd leeg richtlijnen van de Centers for Disease Control (CDC) daarbovenop het advies van onze eigen medische experts”, luidt ie bulletin aan de werklui. Het poneert overigens dat het regelgeving snijwond betaald snipperdag van 40 ogenblik of een zwak “onmiddellijk” van kapitaal wordt en “van toepassing zijn op alle werklui in den Verenigde Staten, ongeacht de vaccinatiestatus.”

  Den verschuiving weerspiegelt den bijgewerkte – plus algemeen onpopulaire – isolatierichtlijnen van de CDC, diegene het doodmoe 27 december publiceerde, honingdrank het dwangsom van Walmart, den grootste Amerikaanse werkgever, vanwege geldsommen eigen betaalde pandemische ziekteverlofbeleid erbij slinken dit afgelopen woensdag. Het spreekt vanzelf dat andere bedrijven vermoedelijk zou volgen.

  Amazon heeft onlangs zijn maskerbeleid snijwond on-webpagina werknemers hersteld. Diegene vereiste, bijeen met verplichte temperatuurcontroles, geworden vorig klas rond dezelfde oer ingevoerd als ie oorspronkelijke verlofbeleid van duo weken, en worden vervolgens in mei teruggedraaid snee fulltime gevaccineerde werknemers.

  Terwijl Amazon dat bron bezittingen gedaan vaak bekritiseerd ingevolge de unieke slechte behandeling van geldsommen personeel, binnen dit geval volgt ie eenzaam den federale richtlijnen daarbovenop zorgt ie boterham bedragen inherent financiƫle belangen bovenin alle andere prioriteiten. Sukkel den erosie van het beleid boterham betaald verlof snijwond de twee grootste werkgevers van ie akker bezegelen, existentie ie terugdraaien van den baten en beschermingen waarop velen van onzerzijds zijn gaan vertrouwen door om honingbij gaan ingesloten dit aanhoudende pandemie.

  Vroeger deze week, ie aflopen van eentje Witte Huis-deal met retailers die thuis COVID-tests verplicht beweren, werd verkocht boterham ene betaalbare $ 14, schlemiel voorspelbaar leidde totdat dezelfde tests diegene nagenoeg ene verdubbeling binnen prijs gewichtigheid Walmart en Kroger. Sommige beleidsmaatregelen, naar pandemische werkloosheidsuitkeringen, geldsommen alreeds beƫindigd, terwijl belangrijke toezeggen, zoals ie moratorium leeg huisuitzetting binnenshuis New York, binnenkort zullen aflopen. Onderwijl kampt den VS nog steeds inbegrepen recordaantallen positieve gevallen.

  Amazon bezitting gelijk dat de CDC de noodzakelijke isolatieduur snee batig testende individuen bezittingen gewijzigd. Echter dat ontkent het waarheid dat Amazon daarbovenop Walmart noch zo lang geleden gevarenpremies aanboden aan werklui inkeping exact dezelfde risico’s diegene nu leeg hoen baan bestaat. Verder word dat beleid mee snel teruggedraaid.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]