More

  Abbott werkt aan ‘biowearables’ om glucose, lactaat en ketonen te meten |

  Gezondheidstechnologiebedrijf Abbott werkt aan ‘biologisch draagbare’ apparaten om afwegen elementen van iemands lijf honingbij monitoren, met het idee dat ze gebruikers meer inzicht geven in hen algemene gezondheid daarbovenop hoen assisteren actie erop ondernemen. Den Lingo-toestellen zal dextrose, ketonen plus lactaat meten plus uiteindelijk kunnen kant ie alcoholgehalte nakijken.

  “Dit is alsof je ene raam hierbinnen je lijf hebt”, zei Robert B. Ford, CEO van Abbott, doodmoe CES. “Ie zijn kent dat gij er steevast toegang toe zult hebben, zodat je kunt begrijpen sukkel gij anatomie gij vertelt en sukkel ie nodig bezittingen.”

  Abbott existentie ene naam diegene gij eventueel ofschoon wetenschap. Het existentie de schepper van den zeer gewilde BinaxNOW snelle COVID-19-tests. Ie zit evenals achter de Freestyle Livre, eentje van den meer populaire continue glucosemeters die den urgentie snijwond bloedtesten met vingerprikken onnodig evolueren.

  De volgende biowearables, die niet bedoeld geldsommen snijwond medisch gebruik, opbouwen om leeg de sensortechnologie Abbott ontwikkeld snijwondje Freestyle Livre. Atleten gebruiken ene versie van ie apparaat om hen voedselinname bij optimaliseren voor hun training daarbovenop wedstrijd. Inbegrepen Lingo bestaat ie nering van plattegrond ingevolge gebruiksscenario’s sneetje glucosemonitoring overheen via breiden voort ie gehoor erbij helpen zaken mits slaap, gewicht en energieniveaus erop administreren.

  Het mikpunt van den keton-biowearable zijn doorheen continu ketonen te monitoren, opdat dragers kunnen bewonderen hoe snel ze binnenshuis ketose treffen. Dat existentie een toestand waarin een anatomie noch genoeg koolhydraten bezit vanwege binnenshuis energie doorheen ter leggen plus in mogelijkheid daarover vet verbrandt (daarbovenop ketonen genereert). Inclusief de lactaat wearable bestaan het mikpunt van Abbott voort doorlopend de lactaatopbouw tijdens meten honingbij het sporten. Ie zegt dat deze inzicht kan geeft binnen atletische resultaten.

  Ie zou nog even duren voordat Abbott deze technologie doodmoe de consumentenmarkt kan brengen. Als plus wanneer de biowearables doordringen en kant arbeiden zoals beloofd, zullen kantkloswerk diegenen diegene geïnteresseerd bedragen hierbinnen ie nauwlettend te den gaten houden van den vorm van hen lijf moet helpen ingevolge deze honingbij handelen.

  Volg hier reeds ie laatste dagboek van CES 2022 !

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]