More

  VW onthult zijn productie ID.Buzz microbus EV op 9 maart |

  Je hoeft noch lang meer erbij bewakers voort ene ​​eerlijke productieversie van Volkswagen’s ID.Buzz-minivan te bekijken. VW Group-leidinggevende Herbert Diess eigendom aangekondigd dat zijn handel bovenop 9 lentemaand den gereïncarneerde microbus zullen debuteren. Hij deelde niet meer dan eentje tekening, maar VW’s uitproberen van een zelfrijdend prototype suggereert dat de voltooide bestelauto niet tal van den ontwerpkenmerken van het leeg nostalgie geïnspireerde concept zou verliezen.

  De ID.Buzz zullen naar vooruitzicht zometeen hierbinnen 2022 in Europa werd gelanceerd en in 2023 de Amerikaanse kusten bereiken. Jij zult genoegen moeten consumeren ingesloten het passagiersgerichte fotomodel inclusief lange wielbasis binnenshuis den VS, voorwerpen Europeanen korte wielbasis daarbovenop commerciële modellen zou krijgen. Europa krijgt ook frequenter een zelfrijdende variant. Instapmodellen zouden kunnen opstarten inclusief modellen inbegrepen achterwielaandrijving diegene tot 200 pk bieden, ondertussen den topklasse AWD en 300 pk zal kunnen bevat. Voorstelbaar ziet u maximaal drietal batterijcapaciteiten.

  De Buzz bestaan mogelijk niet dientengevolge tof snijwond den massamarkt indien den ID.4 en andere, meer conventionele modellen, nochtans ie kan nog steeds ene van den belangrijkste EV’s van VW geldsommen. Netjes mits de Kever blijft het ontwerp van den microbus van VW iconisch. Den Buzz zou kunnen behoren indien eentje stralenkrans-voertuig waarvan het cachet kopers aantrekt snee ie totale EV-assortiment van ie label, zelfs mits kant uiteindelijk genoegen nemen met eentje ander fotomodel.

  De sage keert back leeg 03/09/22! pic.twitter.com/Q4hFyCN5mr

  — Herbert Diess (@Herbert_Diess) 6 januari 2022

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]