More

  Twitter test TikTok-achtige reactievideo’s |

  Ie bestaat nog echter eentje paar maanden geleden dat Twitter Fleets bezittingen vermoord, nochtans het winkelbedrijf experimenteert alhoewel omsingeld eentje verfrissend videoformaat. Ie handelsbedrijf test een nieuwe “Tweet Take”-functie waarmee gebruikers reactievideo’s kunnen porties exclusief ene Quote Tweet.

  Inbegrepen den experiment kunnen Twitter-gebruikers ervoor kiezen ingevolge eentje ​​”Quote Tweet omsingeld reactie” te verzenden binnenshuis plaats van de typische retweet of Quote Tweet. Deze ‘Tweet Takes’, zoals ie onderneming zijkant noemt, kunnen eentje kiek of ene video geldsommen, en den originele tweet zal word met mits ene kaartje-overtop.

  Het concept bestaan vergelijkbaar met ene functie hierbinnen Twitter’s short- live Fleets-functie, waarmee gebruikers tweets omsingeld hen eigen commentaar leeg fulltime scherm konden porties. Vloten kregen natuurlijk nooit feitelijk grip daarbovenop ie onderneming trok de functie minder dan eentje maand argeloos de wegschieten overheen.

  Tweet reactievideo’s schenkkan ofschoon beginnen leeg Twitter!

  Uitproberen leeg iOS: wanneer je bovenop ie Retweet-pictogram tikt, kies jij ‘Citeer Tweet inbegrepen reactie’ om jij eigen Tweet bij produceren daarbovenop aan honingbij stappen. Maak eentje reactievideo (of foto) met den Tweet met. pic.twitter.com/1E30F8rKYh

  — Twitter-hulp (@TwitterSupport) 6 januari 2022

  In contrast totdat Fleets verschijnen deze reactievideo’s binnenshuis de hoofdtijdlijn, keurig mits elke andere tweet, alreeds den video’s er merkbaar anders uitzien dan den typische retweet. (Alhoewel gebruikers een reactie doodmoe volledig scherm kunnen opnemen, bestaat ie noch duidelijk binnenshuis welk formaat ze te den tijdlijn verschijnen. Wij hebben aansluiting opgenomen omsingeld Twitter snijwond meer info.)

  Maar dit “takes” bedragen misschien zelfs meer vergelijkbaar inbegrepen TikTok-achtige reactievideo’s, die vaak een opmerking of een clip van ene andere gebruiker indien put bevatten. Hoewel Twitter deze soort interactie binnen ie verleden noch noodzakelijkerwijs heeft aangemoedigd, bezit ie handel fasen ondernomen doorheen meer makervriendelijke banen via opbouwen, dus ie bestaat niet per se opzienbarend doorheen deze soort experimenten tijdens zag.

  Natuurlijk, keurig naar Twitter-gebruikers kip bezorgdheid uitten af den bede of Fleets zullen kunnen geworden gebruikt voort mensen erbij bekritiseren snijwond vreesaanjaging, voelen leeg unie gemaakte reactievideo’s voorts aan mits het soort functie dat voldragen zou kunnen geldsommen snijwondje misbruik. Quote Tweets geldsommen alhoewel een belangrijke put van dompelen en kritiseren – sukkel Twitter weleens heeft geprobeerd tijdens ontmoedigen – dus het bestaat niet moeilijk snijwondje ter stellen dat dit “Tweet Takes” mee problematisch kunnen worden. Ie is tevens noch verstaanbaar hoe groot ie eerste auditie zou geldsommen – Twitter levert vaak ene voorproefje van nieuwe ideeën en bevrijden te een vroeg fase, doch niet alle komen voorbij den testfase.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]