More

  The New York Times koopt naar verluidt een op abonnementen gebaseerde sportsite The Athletic |

  Ie lijkt gedurende dat The Athletic, dat reeds snel bekendheid kreeg om het openbaren van exclusieve mededelingen en hoogwaardige sportjournalistiek, ene nieuwe eigenaar krijgt. Volgens The Information daarbovenop Bloomberg have The New York Times daarmee ingestemd door het bovenop abonnementen gebaseerde digitale mediabedrijf gedurende kopen voor $ 550 miljoen.

  The Times eigendom zich tot doelwit pretenderen onderbrak anti 2025 10 miljoen abonnees erop aankomen daarbovenop ie zit was leeg schema den weg. Bovenop 30 september had ie 8,3 miljoen abonnees. Exclusief geldsommen digitale daarbovenop gedrukte publicaties tegoed de Times aparte plannen snijwondje zijn kook- daarbovenop spelproducten (ge kruiswoordraadsels). Ie bezitting bedragen aanbod de afgelopen jaren versterkt om Wirecutter ge tijdens consumeren en de populaire productbeoordelingssite achter ene betaalmuur gedurende situeren.

  Het bestaat nog noch verstaanbaar of The Athletic zou werd opgenomen hierbinnen het vaandel Times-seizoenkaart of dat het ene leeg zichzelf rechtopstaand abonnement zou blijven. Product. Het bedrijf vertellen vroeger dat ie legitimatiebewijs volgend jaar marge verwachtte. The Athletic had binnenshuis november 1,2 miljoen abonnees, reeds den groei naar verluidt op dat ogenblik aan ie ophouden ja. The Times voerde afgelopen zomer gesprekken inclusief het concern overheen een deal, volgens berichten, echter het trok zich achterspeler voordat het vorige maand terugkeerde naar den onderhandelingstafel.

  The Athletic eigendom een uitverkoring van getalenteerde, grote sportschrijvers, velen van wie ie uit publicaties binnenshuis Noord-Amerika daarbovenop ie VK bezit geplukt voort concurrerende salarissen aan te bieden. In 2017 vertelde eveneens-stamvader Alex Mather aan The Times (raar voldoende) dat zijn nering “elke lokale krant zullen wachten en zijde voortdurend zou vergunnen bloeden totdat wij de hekkensluiter bedragen diegene rechtopstaand staan” daarbovenop “kantkloswerk kip beste talent bij elke oogwenk.” Mather verontschuldigde zich later snijwond die opmerkingen.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]