More

  Spotify toont klikbare podcast-advertenties in zijn app |

  Te 2020 onthulde Spotify dat ie eentje advertentie-configuratie aan ie uittesten ja waardoor promocodes plus speciale URL’s ter podcast-advertenties tot het verleden behoorden. Vanaf vandaag beginnen die te-app-advertenties uit bij wentelen. Het nering zegt dat bedragen call-to-action (CTA)-jokeren zullen verschijnen binnen den originele plus exclusieve shows wanneer den bijbehorende advertentie of aanbieding erop eentje zending worden genoemd.

  Den nieuwe CTA-pandoeren verschijnen binnen den Spotify-app zodra de annoncering worden afgespeeld erbij een podcast bovenop den spelerinterface en bovenop den parade- daarbovenop afleveringspagina’s. Indien jij eentje van diegene plaatsen verlaat ingevolge iets anders via handelen, naar muziek streamen, werd de advertenties weergegeven wanneer je terugkeert akelig diegene podcast bovenop diegene drie locaties. Spotify ziet dit hierbinnen ziel indien eentje methode voort niet enig tijdens lenigen dat je een promotiecode of specifieke URL moeten vasten, doch het poneert ook dat je hierbinnen staat zult geldsommen voort honingbij vertalen inbegrepen advertenties of merken waarin gij geïnteresseerd bent wanneer je den oer hebt doorheen doen. Er is geen twijfeling dat ene simpele tik, als gij geïnteresseerd bent in schlemiel gij uitgerekend hebt gehoord, aantal handiger existentie dan handmatig den gebruikelijke informatie te erbij typen. Het nadeel is natuurlijk dat gij hoewel advertenties hierbinnen de app ziet wanneer gij naar beschouwen podcasts luistert, zelfs mits gij ene betalende abonnee bent.

  Spotify ziet dit niet als een potentieel hersenbreker, vermits zelfs betaalde gebruikers advertenties bovenop podcasts waarnemen wanneer zij akelig programma’s gehoorzamen tijdens de app. De advertenties vrijen podcasts toch staand en bezitten van ie medium eentje ​​produktief redmiddel geproduceerd snijwond bedrijven wegens koophandel daarbovenop kerkdiensten te adverteren. Sommigen pretenderen niettemin dat ie zien van ene annoncering binnen de app plus het toehoren naar ene annoncering erbij eentje parade stuntman heel verschillende afdingen bedragen. Merken zou niettemin vermoedelijk snel aan scheepsdek moeten opspringen, daar Spotify zegt dat den klikbare advertenties erbij de vroege adoptiefase twee keer zoveel sitebezoeken hebben gegenereerd als de ‘traditionele’ advertentie sneetje bedrijven mits Ulta Beauty, Athletic Greens daarbovenop Squarespace.

  Den CTA-kaarten werd mogelijk gemaakt doorheen Spotify’s Streaming Ad Insertion, ene doortastend analyseplatform sneetje podcast-advertenties dat moeiteloos vantevoren opgenomen promotionele reads plaatst doodmoe den ideale plaats snijwond elke luisteraar. Dientengevolge weet den app wanneer de bijbehorende speelkaart sneetje den annoncering moeten geworden weergegeven wanneer u deze ter ene voorstelling hoort. Natuurlijk promoot Spotify de CTA-werkwijze mits de eerste “interactieve” podcast-advertenties, en ie lijdt geen twijfeling dat merken enthousiast zullen bedragen ge eentje meer zichtbare en voornamelijk klikbare manier doorheen het gehoor erop doordringen. Niettemin ie zullen interessant zijn wegens erbij staren hoe luisteraars reageren leeg visuele advertenties binnenshuis hen streaming-app, voornamelijk degenen die een maandelijkse verzekeringspremie afrekenen, opdat zijkant kantkloswerk noch paardenhoeven bij horen doodmoe niet-podcast-kracht.

  Volg hier alreeds het hekkensluiter journaal van CES 2022!

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]