More

  Snap klaagt US Patent Office aan om een ​​handelsmerk voor ‘Spectacles’ te claimen |

  Snapchat-auteur Snap bezittingen het US Patent and Trademark Office (USPTO) aangeklaagd snijwond ie wegstemmen van ene verzoekschrift die het concern had voorgelegd wegens ie woord ‘bril’ honingbij handelsmerken met tape tot geldsommen wearable inclusief dezelfde naam. Te eentje klacht die geworden opgemerkt om The Verge, beweert Snap dat het conventie van den term “eentje incongruentie oproept tussen eentje 18e-eeuwse term snee corrigerende brillen daarbovenop Snap’s hightech 21e-eeuwse slimme brillen.”

  Den kwaal komt door over de bezwaar. van een continu meningsverschil tussen Snap en den USPTO ge den vraag of ‘bril’ eentje term zijn die bovenop elke slimme bril vermag word toegepast. Te eentje raadgeving dat den Trademark Trial and Appeal Board van het bureau in november publiceerde, zei den USPTO dat Snap’s conventie van Spectacles niet het “onderscheidend inhoud” had kopen dat nodig bestaan voor eentje sticker. “Spectacles worden zodoende vaak tweedehands ingevolge den aard van ie product of concurrerende producten honingbij beschrijven, in plek van eentje overdenken informatiebron van het product of de producten”, vertellen de USPTO destijds. Wegens den USPTO aan honingbij klagen, hoopt Snap den beslissing van den beroepscommissie ongedaan honingbij maakt.

  Snap diende inkeping het eerst een verzoekschrift te snee eentje Spectacles-merk te 2016, idem klas dat ie ie eerste-generatiemodel uitbracht. Ondanks ene slimme marketingcampagne omsingeld Minion-achtige automaten, ja den wearable een mislukking voor het handelsbedrijf. Op ene gegeven oogwenk had Snap akelig verluidt duizenden onverkochte paren materie autoriseren lagen te Chinese magazijnen. Nochtans zelfs argeloos het nadeel van $ 40 miljoen leeg de eerste versie, bracht ie duo nieuwe modellen af plus introduceerde ie kortelings eentje twee augmented reality-brillen.

  Daartoe beweert Snap, dankzij social media-marketing, mond-tot-mondreclame en media-voetlicht bedragen consumenten ie woord ‘bril’ gaan associëren met ie handelsnaam, eentje keuze diegene den USPTO betwist. In idem raadgeving van november streep ie kantoor Spectacles’ “social media-accounts bezitten een ontzagwekkend veel volgers daarbovenop ie aantal supporters zijn opzienbarend klein.”

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]