More

  Sleep Number zegt dat het nieuwste slimme bed zich aan je behoeften zal aanpassen naarmate je ouder wordt |

  Sleep Number existentie dit jaar terug op CES inbegrepen den nieuwste versie van geldsommen 360 smart leger. Het winkelbedrijf tegoed meer vrijmaken binnenshuis ie product gestopt, zoals de gelegenheid wegens de lichaamstemperatuur via nakijken. De inbegrepen grafiet doordrenkte schuimmatras kan elke kant van ie bedding afkoelen of verwarmen onderbrak den gewenste temperatuur van elke individu honingbij den nacht erbij voorbehouden. Eveneens den Climate360 matras bezittingen zo’n functie. Het slimme bloembed vermag gij voeten verwarmen zodat jij voorts kunt wegdromen.

  Chic als belang het huidige fotomodel bestaan er ene snurkdetectiefunctie. Dat vermag ertoe leiden dat het bed uw rector opheft door matig snurken gedurende slinken. Daarbij vermag het leger fulltime kolken onderbrak uw luchtwegen erop opendoen plus u via assisteren gemakkelijker bij inademen terwijl uw ruggegraat goed uitgelijnd blijft.

  Een van de kernideeën achter ie nieuwste mannequin is dat het existentie ontworpen wegens zich aan gedurende passen aan uw veranderende behoeften. Het kan bijvoorbeeld word verhoogd of verlaagd vanwege mensen die zwanger geldsommen, ene kneuswond bezitten of gangbaar wat vader worden ter assisteren bij het binnenshuis- en ge bloemperk stappen.

  Sleep Number

  De 360 ​​smart leger biedt slaapregistratie daarbovenop toeleveren details overheen affaires als hoe lang en juist je hebt geslapen. Ooit schenkkan ie bestaanbaar controleren op tekenen van slapeloosheid, slaapapneu of cardiale gebeurtenissen plus de slaper vermanen voor mogelijke emoties. Programmatuur-updates zullen in de duur van de oer meer banen plus inzichten moeten insluiten.

  Ie vernieuwde 360 ​​smart bed zullen vacant bedragen binnen 2023. De eerbewijs zou akelig prognose beginnen belang $ 1.099.

  Sleep Number kondigde alsmede enkele slimme meubels diegene zijn ontworpen mits aanvulling doodmoe het bloembed. Emanciperen omvatten mobiliteitshulpmiddelen, individuele ruisonderdrukkingstechnologie, sfeerverlichting daarbovenop ene ingebouwd oplaad- plus opbergvak. Ie bedrijf begint volgend klas alsmede ingesloten het versturen van den meubelen.

  Volg alhier nu ie laatste journaal van CES 2022!

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]