More

  ‘Prodigy’ wordt een hoofdpijn voor de chronologie van Star Trek |

  Ie volgende inhouden geringe spoilers snee aflevering zes van ‘Strakgespannen Kras: Prodigy’.

  Strak Ruk: Discovery eigendom mogelijk ene onverwachte pauze genomen, doch het nieuwe schooljaar bezegelen informatiebron de terugkeer van bedragen franchise-stalgenoot Wonderkind. Waarna we de jonge bemanning van den USS Protostar inkeping het laatstelijk verlieten, hadden zij net de Murder Planet verlaten plus dolen zijkant omsingeld succesboek ie schip van den waarzegger gevlucht dankzij de activering van den geheime experimentele motor van ie schip. Uitlevering zes, Kobayashi, pakt dit garen weersomstandigheden leeg plus duwt het novelle… en denkbaar de tijdlijn deze week op ene tal belangrijke fatsoen vooruit.

  De titel bestaat een dode weggeefactie voor ene van de draden diegene voort de zending adviseren, bovenop minimaal: “Kobayashi” bestaan de naam van het schip be den beruchte “Kobayashi Maru” proef (“Maru” betekenen schip in het Japans). Ie zijn in feite eentje hopeloos werkplan dat cadetten van den Starfleet Academy moet doorlopen doorheen hoen gereedheid snijwond ie order erop testen, ongeacht deze keer bestaan ie de zelfverklaarde kapitein Dal binnen de figuurlijk stoel honingbij ene holodeksimulatie.

  Paramount+ ©2021 VIACOM INTERNATIONAL.Nickelodeon

  The real voortgang hierbinnen de zending vindt ruimte in het B-plot, wetsartikelen Gwyn mokkend na het verraad van haar papa en zijkant en Zero pogen meer gedurende weten tijdens komen over de protostar-motor te ie bloedpomp van hoen schip.

  Plus alreeds de eerste onthulling van hoen ene ietsje ene schok is (artikelen we aankomende week bovenop beantwoorden), bestaan ie den flashback-sequentie aan ie begin van de cessie diegene den meest sappige informatie opleverde snijwondje alreeds.

  We werd getoond de Diviner 17 jaar vroeger, hierbinnen afschuwelijke gezondheid en reeds op zoek akelig de USS Protostar. Hij besluit ene ‘nakomeling’ tijdens creëren in den hoop zijn race ingevolge te zetten, voorts alreeds existentie dat tegenstrijdig den regels. (Wiens regels? Dat zijn nog ene onbeantwoorde rekest.) Maar den interessante onthulling hier existentie dat de waarzegger 17 schooljaar geleden al doodmoe zoek was akelig de Protostar, wat suggereert dat deze aaneenschakeling wellicht noch ie tijdsbestek van 2383 te beslag neemt dat wij binnenshuis persmateriaal kregen (al nimmermeer genoemd leeg het scherm).

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]