More

  Nikola Motors laat zijn rechtszaak van $ 2 miljard tegen Tesla vallen |

  Nikola Tesla wasgoed mogelijk opgewekt dat geldsommen beiden namen binnen engageren waarden van elektrische autobedrijven, echter eventueel minder dat Nikola Tesla aanklaagde, daarbovenop vice versa. Al zou Nikola Corp. naar verluidt geldsommen rechtszaak doorheen octrooi-aantasting van $ 2 miljard tegenstrijdig Tesla Inc. goedvinden vallen, aldaar Trevor Milton, den stichter van Nikola, ene strafrechtelijke beschuldiging om fraude worden opgelegd, meldde Bloomberg.

  Volgens een aanvraag belang ene counter te San Francisco zijn beiden bedrijven overeengekomen ingevolge alle vorderingen plus tegenvorderingen tegenstrijdig mekaar hierbinnen erbij reizen. Nikola beschuldigde Tesla van het kopiëren van verschillende gepatenteerde ontwerpen inkeping eentje voorruitontwerp, romp daarbovenop zijdeur. Tesla ontkende alle claims plus stelde een tegenvordering binnen.

  Nikola onthulde hierbinnen 2016 den op waterstof aangedreven Nikola One semi-truck ingesloten den belofte van een bereik van 800-1.200 mijl behalve vervuiling. Ie worden nochtans door den SEC beschuldigd van het misleiden van investeerders, binnenshuis één geval bij een video diegene leek ter fiatteren bespeuren dat den vrachtauto honingbij stroom reed ondertussen hij gangbaar van eentje bochel rolde. CEO Trevor Milton word vervolgens beschuldigd van duo tellingen van effectenfraude daarbovenop één telling van draadfraude voort een federale grand jury. Hij bezit de claims ontkend.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]