More

  Nike klaagt Lululemon aan over zijn Mirror home gym-product en apps |

  Te juni 2020 betrad Lululemon de bloeiende goederenhandel snijwondje thuisgymnastiek tijdens midden van de pandemie wegens den start van thuisfitness Mirror bij verkrijging inkeping $ 500 miljoen. Ofschoon bezittingen Nike ene rechtszaak aangespannen tegenstrijdig het handel voltooid Mirror daarbovenop beschuldigde ie van patentinbreuk. Volgens CNBC plus The Wall Street Journal beweert Nike’s rechtszaak dat Mirror – een interactieve spiegel leeg ware grootte die ene live fitnessinstructeur bij de gebruiker thuis brengt – en geldsommen apps technologieën toepassen diegene ie bezit uitgevonden en gepatenteerd.

  De sportkledinggigant vermeldde specifiek dat het hierbinnen 1983 ene patentaanvraag had ingediend snijwond een apparaat dat gebruikers kan troosten onderbrak gedurende oefenen, hun hartslag erbij narekenen, kip doorgang honingbij ie rennen daarbovenop de verbrande calorieën via bepaalde. Nike have evenzeer eentje veel mobiele apps snijwondje fitness, waaronder den Nike Run Club daarbovenop Nike Training Club.

  Nike stuurde Lululemon doodmoe 3 november een register met patenten waarop ie naar verluidt schennis maakte. Naar jij zullen verwachten, was ie winkelbedrijf dat meer beroemd staat voort het maakt van yogabroeken en andere soorten gymkleding het niet eens omsingeld den inschatting van Nike. Ene voorlichter laat binnen eentje verklaring aan de publicaties weten dat de patenten “onder veelzijdig plus ongeldig” bedragen. Zijde zeiden alsook dat Lululemon vertrouwen tegoed te bedragen plaats daarbovenop “kijk ernaar af doorheen ie voor de counter via behoeden.”

  Mirror opereert mits ene doodmoe zichzelf overeind concern hierbinnen Lululemon, waardoor de schepper van trainingskleding binnenshuis directe rivaliteit staat omsingeld bedrijven mits Peloton daarbovenop Tonaal. Clavin McDonald, CEO van Lululemon, zei voordien dat de verkrijging in ie teken stond van ie contact inbegrepen consumenten, aangezien zijkant meer zal slijten naarmate zij meer betrokken bedragen gewichtigheid het sticker. Vorige maand halveerde het handelsbedrijf doch bedragen verkoopprognose boterham ie apparaat daarbovenop noemde 2021 “ene provocerend schooljaar inkeping digitale fitness”.

  Deze is niet de enige patentgerelateerde juridische strijd waarin Lululemon verwikkeld bestaat. Vorig klas diende ie eentje inherent rechtszaak aan ingevolge patentinbreuk contra Peloton, waarbij het beweerde dat ie ontwerp dat ie andere onderneming gebruikte sneetje een nieuwe limiet van leggings daarbovenop sportbeha’s schennis fabriceren doodmoe haar intellectuele bezittingen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]