More

  LinkedIn voegt deze maand audio-evenementen in clubhuisstijl toe |

  LinkedIn werkt sinds ten miniemste afgelopen lentemaand aan eentje live-audiokamerfunctie binnen clubhuisstijl. Het bestaan alreeds van plan door dat deze maand over bij rollen als eindje van eentje verrassend evenementenplatform.

  Het plan bestaan om organisatoren virtuele rondetafels, openhaardchats en andere soorten discussies bij toelaten catalogiseren akelig inherent goeddunken, vertelde LinkedIn aan TechCrunch . Gastheren kunnen discussies modereren, terwijl aanwezigen ingesloten elkander kunnen praten via evenementen en daarna. Evenementen zal worden verricht ingesloten inwonende tools die LinkedIn heeft gebouwd.

  Binnen het sart hoopt LinkedIn dat leden van zijn bloeiende gemeenschap van makers (degenen diegene capaciteit vormen daarbovenop porties over knevelen als loopbaanontwikkeling) evenementen zal hosten. Langs de schreef streeft LinkedIn ernaar grotere organisaties honingbij betrekken belang hardloopevenementen.

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg .comLinkedIn

  Een videoversie van de functie zou binnen het lente beschikbaar geldsommen. Organisatoren zullen kennelijk voorlopig geen kosten binnen rekening kunnen brengen sneetje toegang, omdat LinkedIn momenteel geen plannen tegoed snijwond evenementen omsingeld tickets.

  Clubhouse explodeerde hierbinnen populariteit toen ie debuteerde gedurende ie begin van de COVID-19 pandemie daarbovenop mensen die thuis vastzaten, zochten akelig fatsoen onderbrak bovenop afstand inclusief elkaar binnenshuis aansluiting honingbij komen (de schattig-uitnodiging-aanpak creëerde honingdrank een sfeer van exclusiviteit). Andere figuurlijk technologiebedrijven creëerden hoen eigen versies van live audiorooms, waaronder Facebook, Twitter en Discord. LinkedIn zijn mogelijk watje laat leeg ie feest, nochtans bedragen kijk bovenop het grootte kan doodmoe de lange termijn eentje succes blijken erbij bedragen, inclusief aantal van geldsommen gebruikers diegene gaarne willen eigenmaken van degenen die bereid zijn hoen bekende, ervaring plus inzichten gedurende delen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]