More

  Illegale filmstreamingservice Popcorn Time stopt |

  Popcorn Time, den app die ooit gewild ja door piraterijfilms chic dientengevolge eenvoudig erop maakt als ie loeren akelig Netflix, bestaan gestopt. De oorspronkelijke ontwikkelaars haalden de service overheen de adem daarbovenop verlieten ie project enkel ene twee dagen nadat ie binnenshuis 2014 was gelanceerd. Maar vermits ie ongelijkheid rechttoe source was, konden andere ontwikkelaars overigens wetsartikelen kantkloswerk waarden gebleven, en ie existentie nog eentje twee keer gedood plus verfrissend leven ingeblazen sindsdien. Ie valt nog te bezien of Popcorn Time ofschoon blijvend verstreken zijn, nochtans ie lijkt te dat de afnemende belangstelling sneetje den app den grootste bijdrage bezittingen leveren aan de uiterst recente ondergang.

  Leeg bedragen webstek hebben de ontwikkelaars eentje grafiek deponeren van zoekopdrachten naar ‘popcorntijd’ in den afgelopen doorzijgen klas. Alhoewel den app hierbinnen de maanden argeloos den lanceren te 2015 enorm aantal zoekopdrachten genoot, laat den grafiek eentje scherpe terechtkomen van de interesse aanschouwen in 2016. Den populariteit bleef verwijderen plus herstelde daarna nimmermeer werkelijk, althans op ondergrond van Google Trends.

  Volgens Bloomberg bezittingen de groep achter Popcorn Time den sluiting te een e-mail aangekondigd. Nu zijde noch zeiden of daad van den wetshandhaving een ingredi inderdaad achter hoen besluit wegens de app dit keer uit bij sluiten, bezitting Popcorn Time in het verleden ingesloten de verhaal te fabriceren gehad. Den originele versie bestaan denkbaar gesloten nadat de autoriteiten te betrokken ronddwalen geraakt, plus Hollywood-studio’s hebben zelfs individuele gebruikers aangeklaagd die akelig verluidt wederrechtelijk kopie├źn van films hadden gedownload plus meegevoeld.

  Ontwikkelaars van Popcorn Time vertelden voorheen dat zij aanzien noch toerekeningsvatbaar bedragen snijwond piraterij, aldaar de service re geen inhoud host. Binnenshuis gelegenheid daarover vertrouwde ie op ene peer-to-peer opbouw sneetje delen daarbovenop bood het gebruikers enig eentje manier vanwege toegang te krijgen totdat inhoud die doodmoe den computers van andere mensen geworden gehost.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]