More

  De latere albums van David Bowie zijn geremixt in 360 Reality Audio |

  Den muziek van wijlen David Bowie bestaat nu meeslepend op veel gradaties, nochtans dat wordt reeds weerspiegeld hierbinnen de mixen identiteit. Alle studioalbums van argeloos 2000 (Heathen, Reality, The Next Day en Blackstar) en ene livealbum (A Reality Rondleiding) bedragen geremixt in Sony’s 360 Reality Audio snijwond release leeg Amazon Music Unlimited, Deezer plus Tidal bovenop 21 januari. Jij kunt heden (6 januari) ingevolge 19.00 ogenblik Eastern alsmede akelig kwartet van de A Reality Rondleiding-nummers gehoorzamen via Sony Square plus YouTube, en daarna gedurende den mobiele app Artist Connection.

  Important existentie dat de oude Bowie-fabrikant Tony Visconti dat terdege toerekeningsvatbaar sneetje den mixen. Omsingeld andere woorden, dit existentie ie dichtst bij een ingevolge Bowie goedgekeurde mix te 2022, plus ie bestaat een passend eerbetoon aan de leeg handen zijnde 75e verjaardag van den rocklegende. Gij kunt elke oortelefoon toepassen ingevolge bij luisteren te 360 Reality Audio, nu Sony er verhelderend den keuze aan levert dat jij bedragen producten gebruikt.

  Dit zou niet voldoet aan fans die 360-graden mixen moeten van volledige klassieke albums naar Hunky Dory of Low (daadwerkelijk, ie album ingesloten “Rumoer and Vision” kreeg geen bewerking?). Gij zult mede niet opgewekt geldsommen als gij den keuze geeft aan kerkdiensten naar Apple Music of Spotify. Maar totdat ofschoon toe bezitten echter een handvol Bowie-nummers den ruimtelijke audiobehandeling gekregen – deze is nog steeds een traktatie boterham liefhebbers die doodmoe zoek geldsommen naar watje audiogeluk.

  iDeze capaciteit bestaan noch beschikbaar om jij privacyvoorkeuren. Werk alhier uw instellingen bij plus laad de pagina opnieuw ingevolge deze erop zien.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]