More

  Clubhouse voegt eindelijk ondersteuning toe voor luisteren op internet |

  Sinds ie debuut binnen 2020 betekende ie meedoen aan een gesprek leeg Clubhouse ie openmaken van den app. Echter dat is niet langere het geval. Als gij in de VS woont, kun jij vanaf heden inbegrepen eentje webbrowser luisteren akelig herhalingen plus live katholiek omsingeld herhalingen ingeschakeld. Daarenboven hoornschoen je noch binnenshuis via loggen om Clubhouse leeg deze wijze erop gebruiken.

  iDeze kracht zijn noch vacant vanwege gij privacyvoorkeuren. Arbeid hier uw instellingen bij daarbovenop laad de bladzijde opnieuw voort deze bij bespeuren.

  Clubhouse merkt bovenop dat den functie experimenteel bestaat, dus verwacht bugs. Ie handelsbedrijf zegt echter dat het naar meer neerdalen zullen word uitgerold als mensen ie “behulpzaam” vinden. Honingdrank zullen het inschatten ingevolge binnenshuis den loop van de oer meer kamertypes en andere delen van de Clubhouse-ervaring honingbij ondersteunen.

  Afzonderlijk werkt het handelsbedrijf bedragen aandelenoverzicht gewichtigheid. Als gij hierbinnen een logeerkamer bent, kun jij leeg den Share-bloemknop onderaan de interface kloppen vanwege eentje ​​link akelig eentje bijeenkomst bij plaatsen erop Clubhouse, een maatschappelijk nipt of berichten-app. Mits je de eerste eis kiest, kun jij een opmerking insluiten voort de kamer erop beschrijven. Indien het ene live slagroom bestaat, krijgen je fans ene melding zodat zijde piemel kunnen worden.

  Inclusief name zorgen allebei updates ervoor dat Clubhouse de app breder toegankelijk evolueren. Waarna den app sneetje het aanvankelijk werd gelanceerd, moest je eentje uitnodiging krijgen doorheen alsook erop ageren. Maar al bedrijven als Facebook plus Twitter geldsommen overgestapt wegens live audio aan hen platforms toe te voegen, is ie gedwongen zichzelf aan te stappen door relevant te blijven.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]