More

  Apple’s AirPods Max zijn slechts $ 400 bij Woot voor Amazon Prime-leden |

  Den AirPods Max van Apple zal eindelijk te handbereik kunnen bedragen mits jij zaalwachter totdat zij ene prijsdrempel hebben bereikt. Woot verkoopt den roze over-ear-koptelefoon sneetje onderbeen $ 400 aan Amazon Prime-leden, of ene steile $ 149 te hoen officiƫle plakker. Dat bestaat den laagste prijs die wij totdat reeds toe hebben gezien, plus zelfs den $ 460 boterham grijs (den enige andere kleuroptie bovenop dit ogenblik bij Woot) zijn eentje betrouwbaar deal. Onthoud dat ie retourbeleid van Woot noch hetzelfde bestaat indien dat van Amazon.

  Afname AirPods Max gewichtigheid Woot – $ 400

  De AirPods Max vertegenwoordigd eentje vorstelijk betere significatie snijwond deze prijs. Kant hebben een super gebalanceerd tumult, hoogwaardige actieve ruisonderdrukking daarbovenop slimme bedieningselementen. Binnen het Apple-ecosysteem ontvang gij evenzo baten naar eenvoudige koppeling en ruimtelijke audio. Naad aldaar eentje deugdelijk batterijduur aan toe en gij zult waarschijnlijk vrolijk bedragen.

  De kanttekeningen zijn bekend. Sommige tegoed wijken indien jij Android of Windows gebruikt, daarbovenop misschien ben je beter voltooid inclusief meer universele alternatieven zoals Sony’s WH-1000XM4. De meegeleverde hoes van Apple biedt eveneens weinig dekking – jij zult metterdaad ene shell van derden moeten kocht als gij den AirPods Max routinematig te je tas stopt. Mits dat doch geen obstakels zijn, heb je weinig redenen om bij klagen.

  Volg @Deals bovenop Twitter sneetje de hekkensluiter technische deals plus koopadvies.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]