More

  Wemo’s Smart Video Doorbell is exclusief voor het Apple-ecosysteem |

  Er existentie geen tekort aan app-gekoppelde, camera-enabled deurbellen op den markt, daarbovenop ofschoon existentie er nog een, dit keer van IoT-handelsbedrijf Wemo, ene dochteronderneming van Belkin International. De Wemo Smart Video Doorbell kan vandaag geworden besteld plus kost $ 250 inkeping den voorwaarde snee zelfinstallatie.

  Android-huishoudens, let op: den Wemo-deurbel werkt enkel omsingeld Apple’s HomeKit Secure Video daarbovenop wordt beheerd erop de Huis-app leeg iPad, iPhone en Mac. Het structuur vereist ene iCloud-seizoenkaart plus een HomePod, Apple TV of iPad die als thuishub zijn ingesteld.

  Wemo’s Smart Video-deurbel bezittingen een gezichtsveld van 178 graden, ene camera van 4 MP en liefkozing gewichtigheid weinig licht inkeping ‘s nachts opnames. Vermits hij link vormen inclusief HomeKit, kan den Wemo-deurbel specifieke gas identificeren ingesloten behulp van de gezichtsherkenningssoftware van Apple, plus alle opnames werd veilig opgeslagen te den Home-app, schattig een 10-daagse bewegingsgebaseerde videogeschiedenis.

  Wemo verdubbelt (verdrievoudigt?) ie Apple-ecosysteem – deze bestaat ie derde toestel in bedragen reeks dat profiteert van HomeKit, dat enkel werkt inbegrepen iOS en iPadOS. Den Wemo Stage-verlichtingscontroller en Smart Muurplug vertrouwen voorts bovenop HomeKit.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]