More

  Volvo introduceert zijn ‘zelfrijdende’ Ride Pilot-functie in Californië |

  Volvo introduceert “Ride Pilot”, bedragen versie van eentje Tesla-achtige autonoom rijdende functie, hierbinnen Californië, kondigde de automaker woensdag aan te CES 2022. Zodra het existentie goedgekeurd snijwond conventie doodmoe snelwegen, zegt Volvo dat het Ride Pilot zou aanbieden als een betaalde add-on boterham ene nieuwe elektrische SUV diegene het later dit klas wil ontmaskeren. Het zou den functie straks naar andere markten universeel brengen.

  Ie handel werkte gemeenschappelijk omsingeld Zenseact plus LiDAR-ontwikkelaar Luminar ingevolge Ride Pilot erbij creëren, en ie auditie de functie nu binnen Zweden. Naar jij zullen kunnen raden uit de betrokkenheid van Luminar, zal Ride Pilot gebruik produceren van LiDAR-technologie, een invalshoek diegene Volvo leeg opgejaagd ondergrond stoot inclusief Tesla. CEO Elon Musk noemde de technologie ene “hendel” onder eentje winstoproep te 2018. Volgens Volvo zal Ride Pilot ene Luminar Iris LiDAR-sensor benutten, aanvullende inbegrepen acht camera’s, 16 ultrasone sensoren en vijf radars ingevolge de software in staat onder stellen diepgang te beoordelen. Daarenboven zegt het handelsbedrijf dat het alsmaar draadloze updates zal overbrengen voort ervoor tijdens zorgen dat de functie beschermd bij toepassen bestaat.

  “Als wij zeggen zelfrijdend, bedoelen wij zelfrijdend. Dit zullen dus eentje eigenschap of functie bedragen waarbij de automaat heus toerekeningsvatbaar existentie snijwond het autorijden, opdat u uw handen noch aan het stuurwiel hoeft via liefhebben daarbovenop uw ogen niet van den achterwege hoeft ter liefkozen”, zegt Martin Kristensson, rector van AD plus mobiliteit bij Volvo.

  Volvo zegt dat het medio 2022 Ride Pilot te Californië zullen gaan testen. Ie koos de staat onderbrak zijn gunstige regelgevende gezindheid ten aanzien van autonome voertuigen.

  Volg alhier ofschoon ie hekkensluiter nieuws van CES 2022!

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]