More

  Volvo brengt YouTube- en Google Home-integratie naar zijn voertuigen |

  Volvo zegt dat het den eerste autofabrikant zullen zijn die directe integratie inbegrepen Google Huis in zijn wagen’s aanbiedt. Overpeinzen vrijmaken bedien je leeg afstand onder Google Assistant. U kunt uw adviseren vertellen doorheen de deuren bovenop afsluiter ter ageren of ene slimme megafoon vragen wegens uw wagen op ter warmen indien u zichzelf klaarmaakt wegens ie huis te doods.

  Dubbel-element-authenticatie is nodig snijwondje ‘gevoeligere opdrachten’. zoals ie ontsluiten van den deuren. Jij kunt honingdrank info voltooid gij auto krijgen te de Google Bijstand.

  Meer vrijmaken word later toegevoegd, naar de eis vanwege ie opladen gedurende plannen. Volvo zou de komende maanden de Google Huis-integratie uitrollen. Doorheen het tijdens gebruiken, heb je een wegens Android aangedreven infotainmentsysteem nodig dat bestaan aaneengehecht ingesloten de Volvo Cars-app daarbovenop eentje toestel met Google Assistent.

  Ie zijn niet de eerste keer dat we integratie ingesloten connected huis-platforms hebben waargenomen bij auto’s. Eigenaars van GM plus BMW kunnen smart huis-toestellen opdienen vanuit voertuigen met ingebouwde Alexa, terwijl Samsung plus Google een SmartThings-instrumentenbord akelig sommige modellen hebben aangerukt ingesloten Android Auto. Niettemin bestaan Google Huis ene van den meest prominente connected home-platforms diegene er bedragen. Mits gij een slimme megafoon hebt waarop Google Hulpbetoon zijn ingeschakeld, kunnen dit bevrijden van paspoort komen.

  Daarbij worden YouTube den eerste videostreamingservice bovenop het infotainmentsysteem van Volvo. Gij kunt den app downloaden overheen den Play Store. De automaker biedt binnenshuis bepalen markten onbeperkte data aan, dus je kunt zodoende veel video’s observeren mits gij wilt buiten gij zorgen ter maken dat je datalimiet opraakt.

  Voort veiligheidsredenen kun gij alleen YouTube zie video’s op ie scherm wanneer den wagen stilstaat. Dat zullen ervoor zorgen dat Volvo ie soort controverse vermijdt artikelen Tesla laatstelijk hierbinnen verwikkeld wasgoed, toen bleek dat games doodmoe ie infotainmentsysteem konden werd gespeeld ondertussen eentje auto binnen verplaatsing terdege. Ie onderneming zei dat het die eis zullen uitzetten nadat de NHTSA had gezegd de winkel bij onderzocht.

  Andere apps die Volvo-bezitters straks naar hoen infotainmentsysteem kunnen downloaden, bedragen navigatie-apps Sygic en Flitsmeister; oplaadapps ChargePoint en Plugshare; plus parkeerservices SpotHero plus ParkWhiz.

  Vroeger deze slapjes kondigde Volvo aan dat ie de automaat-chipsets van Qualcomm gaat benutten snee den infotainmentsystemen in Polestar 3 plus bedragen aanstaande elektrische EV. Den automaker beweert dat Snapdragon Telefooncel Platforms den systemen responsiever en meer dan twee keer zo snel zullen maken.

  Volg hier ofschoon ie laatste nieuws van CES 2022!

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]