More

  Ubisoft’s game-abonnementsservice komt naar Xbox-consoles |

  Ubisoft brengt zijn spel-abonnementsservice naar Xbox. Ubisoft+ bestaan nou vacant bovenop pc plus cloud-gamingservices zoals Google Stadia daarbovenop Amazon Luna. Abonnees hebben toegang tot meer dan 100 Ubisoft-titels (evenzo DLC daarbovenop maandelijkse bonussen) inkeping een maandelijks bedrag. Den line-up bevat titels als Assassins Creed Valhalla, Watch Dogs Legion, Far Cry 6 en Riders Republic.

  De uitgeverij heeft geen tijdlijn gegeven vanwege Ubisoft+ akelig Xbox te brengen. Ie tegoed ook geen prijzen bekendgemaakt. Het abonnement sneetje schattig rekentuig kost $ 15 plus ene pc- plus cloudabonnement kost $ 18 per maand. Ie existentie ongefocust of Ubisoft eentje ge-console-jaarkaart zal aanbieden.

  Als Ubisoft+ doodmoe Xbox-consoles arriveert, wordt het penis van een abonnementsservice van eentje rivaliserende uitgever. EA Play, voordien vertrouwd indien EA Access, bestaan sinds 2014 leeg Xbox (plus PlayStation sinds 2019). Xbox Spel Pass Ultimate- en LAPTOP Game Pass-abonnees bezitten ongeacht reserve kosten toegang totdat EA Play-titels.

  Ondertussen zal Rainbow Six Extraction van Ubisoft beschikbaar bedragen doodmoe Xbox Spel Pass plus LAPTOP Spel Pass wanneer deze op 20 januari worden uitgebracht. Bijeen omsingeld maximaal dubbel teamgenoten kun jij ie absorberen contra hordes buitenaardse wezens in den tactische shooter, diegene existentie gebaseerd bovenop eentje Rainbow Six Siege-modus genaamd Outbreak. Siege is alreeds beschikbaar bovenop Xbox Game Pass en erbij cloudgaming doodmoe Game Pass Ultimate, en komt bovenop 20 januari ook akelig PC Game Pass.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]