More

  Sony onthult zijn EV-marktambities met de Vision-S 02 elektrische SUV |

  Erbij den CES van dit jaar tegoed Sony een voortzetting onthuld doodmoe de elektrische automaat diegene ie twee jaar geleden leeg idem evenement onthulde. Ie nieuwe prototype bestaan eentje SUV die het winkelbedrijf Vision-S 02 noemt. Sony nam den EV- daarbovenop cloudplatforms van de sedan plus plaatste zijde binnenshuis ene nieuwe vormfactor vanwege het voertuig te creëren, dat eentje groot interieur eigendom dat mogelijkheid biedt aan filteren personen.

  De elektrische SUV tegoed sensoren be het hele organisatie, dolletjes CMOS-beeld- en LiDAR-sensoren boterham ie rijhulpsysteem. Sony zegt dat ie tests uitvoert binnenshuis Europa indien deel van geldsommen inspanningen voort ene ​​Level 2+ rijhulptechnologie bovenop de openbare weg ge onder brengen. Binnenin bevinden zichzelf Time-of-Flight-sensoren boterham bestuurdersauthenticatie, alsook bijstand sneetje intuïtieve gebaren plus spraakopdrachten. Het voertuig zullen eveneens 5G-connectiviteit bezitten ingevolge draadloze updates daarbovenop bediening bovenop afstand bestaanbaar gedurende vervaardiging, voorwerpen Sony nou samen ingesloten bedragen kerels aan werkt.

  Nu den Vision-S 02 doodmoe dit ogenblik voetgewricht eentje fotomodel zijn, Sony eigendom ambities door ene ​​speler honingbij werd binnen den elektrische wagen-industrie en bedragen auto’s aan het gehoor onder verbrassen. Ie zal ene werkmaatschappij strepen omsingeld de naam “Sony Mobility Inc.” deze lentetijd plus zal de toegang totdat de EV-markt speuren. Het bedrijf bezitting niet onthuld welke andere stappen het neemt ingevolge dat doelwit bij doordringen, plus ie valt nog bij bezien of ie werkelijk binnenshuis staat zou geldsommen voort bedragen Vision-S-voertuigen uit tijdens brengen. Het is nochtans vermeldenswaard dat Sony bedragen elektrische sedan sedert december 2020 bovenop de openbare achterwege te Europa experiment plus evenzeer zijn begonnen ingesloten verificatietests van den veiligheid plus gebruikerservaring van de beeld- en detectietechnologie van ie vehicle.

  iDeze inhoud is dat noch beschikbaar ingevolge uw privacyvoorkeuren. Arbeid alhier uw instellingen belang plus laad de pagina opnieuw vanwege dit erbij observeren.

  Volg alhier nu ie hekkensluiter nieuwsjournaal van CES 2022!

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]