More

  Sony onthult meer details over PlayStation VR2 en Sense-controllers |

  Sony eigendom leeg CES 2022 eentje tal relevante kleinigheden onthuld voltooid zijn next-gen virtual reality-headset, honingbij opstarten inclusief het vastmaken van de naam: PlayStation VR2. Den nieuwe headset zal verenigbaar bedragen omsingeld de PS5 daarbovenop ingesloten de nieuwe VR2 Sense-controllers. Ie tegoed een schermresolutie van 2000 x 2040 pixels vanaf kijker, eigendom ene gezichtsveld van 110 graden, bestaat te staat tot 90 totdat 120 Hz framerates en ondersteunt 4K HDR.

  De PS VR2 existentie wichelen van inside-out tracking , sukkel betekent dat het meerdere ingebouwd camera’s eigendom door de bewegingen van je stamhoofd plus controllers onder monitoren. Sony bezit mee ene nieuwe sensorische functie inkeping ie toestel geïntroduceerd, “headsetfeedback” genaamd, diegene games daarbovenop ervaringen nog meeslepender schenkkan vervaardigen. Headsetfeedback vormen gebruik van een ingebouwde motor met trillingen onderbrak te-game-gebeurtenissen via simuleren – ie vermag bijvoorbeeld het intu van den verhoogde hartslag van een opendag imiteren ondertussen zijkant zichzelf verhullen snijwondje ene dreiging of het instinct van objecten diegene sluit belang den stamhoofd.

  3D-audio en eye-tracking geldsommen een twee andere vrijmaken diegene inkeping immersie zorgen. De headset vermag den beweging van uw ogen detecteren, zodat u met de spel-omtrek kunt klikken zoals u inclusief de echte globe zullen ageren. Watje betreft den PS VR2 Sense-controllers, deze bezitten belangrijke emanciperen van den DualSense-controllers, ingesloten name haptische feedback daarbovenop adaptieve triggers. Alhoewel Sony de beschikking van den headset nog moet ontmaskeren, kondigde het onderneming eentje van de eerste games aan die bovenop ie platform arriveerden. Kim Call of the Mountain, ene VR-ervaring hierbinnen ie Kim-uitgebreidheid, worden blijkbaar gebouwd snee den POSTSCRIPTUM VR2 en wordt ene exclusieve titel voor het podium.

  iDeze capaciteit zijn niet beschikbaar door je privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen belang en laad den bladzijde weer door dit bij zag.

  Volg alhier alreeds het laatste nieuws van CES 2022!

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]