More

  Sommige Facebook-moderators kunnen na protesten vanuit huis werken |

  Meta’s interne medewerkers paardenhoeven de komende maanden noch terug naar lessenaar, maar sommige van haar ingehuurde werklui krijgen alhoewel legitimatiebewijs een analoog respijt. BuzzFeed News have vernomen dat filmster Accenture ene vereiste heeft geschrapt dat honderden Facebook-moderators op 24 januari terugkeren akelig persoonlijk arbeid in Mountain View, Californië. Het oorspronkelijke grondplan, dat staart december aan moderators worden verstrekt, zal pakweg 400 mensen bezitten gedwongen doorheen dicht gewichtigheid mekaar honingbij arbeiden, terwijl de zeer besmettelijke Omicron-variant van COVID-19 vermoedelijk nog steeds hoogtij viert.

  Den bulletin leidde tot publieke daarbovenop particuliere protesten over den besluit, waaronder “nagenoeg een dozijn” dreigementen doorheen voltooid gedurende stappen, zei BuzzFeed. Den moderatoren zeiden dat het onmogelijk inderdaad vanwege Accenture’s sociale afstandsvereisten bij handhaven waargenomen den dicht opeengepakte kantoren, gesloten trappenhuizen daarbovenop slechte handhaving, plus dat het onderneming geen vrijstellingen bood sneetje immuungecompromitteerde arbeiders of kwetsbare familieleden.

  Eentje Accenture De woordvoerder bevestigde dat moderators die vanuit huis werking “dit zullen moeten blijven doen” doodmoe fundament van gezondheidsgegevens van COVID-19, plus beweerde dat ie bedrijf “samenwerkte” om individuen via huisvesten te overeenstemming omsingeld de wet. Meta vertellen ondertussen dat ie “voorrang zullen blijven doneren” aan den gezondheid daarbovenop veiligheid van alle werklui. Meta’s inherent medewerkers kunnen den terugkeer akelig lessenaar oprekken tot juni.

  Deze zorgen bedragen niet strikt opzienbarend. Moderators beschuldigden Meta (waarna nog Facebook) te 2020 ervan levens hierbinnen onveiligheid ter brengen ingevolge sommige aannemers via vragen door vanuit bureaumeubel tijdens arbeiden, zelfs indien familieleden zeer kwetsbaar ronddwalen. Meta betwistte destijds enkele van de claims, nochtans noch iedereen. Deze komt voorts na een verschaffing van 52 miljoen dollar ingesloten moderators die zeiden dat ze PTSS plus andere intern problemen ontwikkelden ondertussen ze onvoordelig benodigdheid screenden. Deze hekkensluiter incident suggereert doch dat Meta de zorgen voltooid ie welzijn van zijn moderatieteams nog steeds niet bezittingen weggenomen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]