More

  Shure’s Aonic 40-hoofdtelefoon biedt ANC en aangepaste EQ voor $ 249 |

  Indien vervolg leeg geldsommen Aonic 50-hoofdtelefoon diegene debuteerde op CES 2020, have Shure vandaag eentje meer betaalbare rechtsvordering snijwondje ruisonderdrukking aangekondigd. Inclusief de Aonic 40 biedt ie handelsbedrijf een ontwerp dat gelijksoortig bestaat ingesloten bedragen premiummodel, omsingeld behoud van instelbare actieve ruisonderdrukking (ANC) plus ingebouwde bedieningselementen met eentje iets langduriger batterijduur dan den 2020-versie.

  Alreeds de Aonic 40 zal debuteren snijwond $ 150 minder dan geldsommen oudere broer duo klas geleden, ziet ie nieuwe model er noch minder premium uit. Shure koos snee eentje combinatie van aluminium en nylon, waarbij de zilver- plus zwart- of zilver- daarbovenop blank/bruin-kleurenschema’s van de Aonic 50 werden herzien. Den oorschelpen op de 40 draaien grof en opvouwen naar binnen voor eenvoudige opslag, waardoor kantkloswerk eentje goede keuze zijn snijwondje bovenop reis.

  Shure Aonic 40Shureic zegt dat jij bedragen gedruis kunt vooruitzien” doodmoe Android en iOS. Ingesloten die software kunt u alle gemaakte instellingen deponeren voor toekomstige toegang. Ingesloten den app kun je honingdrank uitzoeken tussen drie ANC-opties en den omgevingsmodus aarden (omgevingsgeluid). Shure zegt honingdrank dat den software existentie uitrusten omsingeld ene hi-res muziekspeler die werkt inclusief den Aonic 40. 

  Zoals tegenwoordig typisch het geval bestaat met koptelefoons, existentie Shure eentje hype van gesprekskwaliteit dankzij dubbele beamforming-microfoons. Dankzij de ingebouwde bedieningselementen kunt u deze gemakkelijk ingaan, tenzij volumeaanpassingen plus toegang tot ook de ANC- als den omgevingsgeluidsopties. Ie handel zegt dat je tot 25 uur batterijduur krijgt ingesloten actieve ruisonderdrukking ingeschakeld – totdat 20 uur bovenop de Aonic 50. Bovendien schenkkan een snellaadoptie vijf ogenblik conventie in 15 minuten bieden.

  De Aonic 40 is ofschoon leverbaar in zwart-wit voor $ 249.

  Volg alhier alhoewel ie hekkensluiter dagboek van CES 2022!

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]