More

  Shokz OpenRun Pro bone-conduction hoofdtelefoons versterken de bas |

  Ik ben alreeds jaren ene fervent gebruiker van bone conduction hoofdtelefoons plus schenkkan getuigen van den matige low-end binnenshuis dit vormfactor. Gelukkig gaat het steeds beter. Ongeacht het laatst afwisselen van den naam hierbinnen Shokz (eerder Aftershokz), tegoed ie bedrijf deze lang gewenste functie-upgrade toeleveren aan bedragen grenslijn van beengeleidende hoofdtelefoons. Ie nieuwe product brandend OpenRun Professional ($ 179,95) plus er bestaat ene aanzienlijke boost in contrabas omsingeld deze Bluetooth 5.1-headset. Ook hernoemt Shokz bedragen bestaande productlijn ingevolge de aangelegenheden ingesloten mekaar erbij aaneenschakelen. Aeropex worden OpenRun plus Xtrainerz warm reeds OpenSwim.

  Galerij: Shokz OpenRun Professional bone conduction oortelefoon | 6 Foto’s

  /6

  Zuilengang: Shokz OpenRun Voor bone conduction koptelefoon | 6 Foto’s

  /6

  Inkeping degenen diegene nog niet vertrouwd zijn omsingeld bone conduction koptelefoons, wens ik eentje twee afpingelen verduidelijken. Deze voldoen nog steeds noch helemaal aan be-ear of binnen-ear-modellen, omdat zijkant een open-ear-ontwerp hebben. De transducers rusten tegenstrijdig gij wangen sneetje je oren en brengen gedruis honingbij ie been naar jij binnenoor. Ie bestaat een ander leveringssysteem snee gedruis dat gij oren klinkklaar laat snijwondje de wereld, sukkel eentje tweesnijdend zwaard vermag zijn. Zij bedragen noch super in den metro of binnen voltooid het algemeen lawaaierige omgevingen.

  En inclusief de upgrades die we aanschouwen, is de audio-ervaring huis dan eens.

  Totdat alhoewel toe wasgoed verminderde low-end lange tijd ene probleem boterham deze vormfactor. De OpenRun (Aeropex) hebben goede volumeniveaus plus eentje behoorlijke frequentierespons in metafoor omsingeld eerdere modellen. Echter ofschoon ik de OpenRun pro heb getest, bestaan er ene merkbare verbetering te het low-end spectrum. Ik bedoel niet dat kant dientengevolge luid zijn dat kant letterlijk van jij wangen stuiteren (naar ie oude Titanium-fotomodel deed). Dit geeft een goede subfrequentie wegens uw deuntjes meer perspectief bij geeft tenzij overmatige voelbare nagalm. Ik luister standaard naar techno en elektronische rietje (zoals deze) daarbovenop dat houdt redelijk ja stand. Den decibel- daarbovenop frequentieresponsspecificaties bedragen hetzelfde indien vroeger, maar akoestische aanpassingen hebben hen vruchten afgeworpen. Snijwondje bone conduction hoofdtelefoons klinkt de OpenRun Pro fantastisch.

  Andere wenselijke verbeteringen hierbinnen dit nieuwe prototype geldsommen den pasvorm daarbovenop oplaadmogelijkheid. Den kronkel voltooid ie oor existentie meer gecompleteerd daarbovenop de zijbehuizingen bedragen 20 procent kleiner dan voordien. Hierdoor tasten kantkloswerk licht daarbovenop comfortabel aan. Den batterijduur is opgeschroefd van 8 akelig 10 moment luisterplezier en je kunt hem te ene uur volledig opladen (eentje heel uur minder dan voordien).

  Een geweldige functie mits jij aan ie trainen bent plus den headset hoort uitschreeuwen “laad me doodmoe”.

  Maak jij geen zorgen als je netjes een Aeropex-koptelefoon hebt gekregen honingbij den verlof. Ik gebruik deze hoewel ene lange tijd daarbovenop heb genoten van den ervaring. Ik heb zelfs ie intu dat al er niet zoveel contrabas bestaat, dit binnenshuis het midden totdat hoge bereik ene tikje luider kunnen zijn dan het nieuwe prototype.

  Bovendien eigendom de OpenRun Voor volledige waterdichtheid ingeruild inkeping beter gedruis. Ene fijnmazig rooster bedekt twee ventilatieopeningen sneetje plus bij het op den wangen gebaseerde toedieningssysteem, waardoor het IP55 waterbestendig bestaan (nog steeds meer dan voldoende). De OpenRun (Aeropex) behoudt geldsommen IP67-classificatie dankzij den gesloten behuizing. Als gij deze erop den douche wilt dragen, dan zit gij inderdaad (echter overweeg mogelijk OpenSwim indien deze eentje gebruik zijn).

  Vanaf heden bestaan den hele grenslijn onder terugloop, enig de nieuwe OpenRun Pro ($ 179,95) ingesloten ene paar nieuwe blozen (al inclusief leverbaar te het zwart bij de lanceren). De fulltime waterdichte OpenSwim kost nog steeds $ 149,95, terwijl den OpenRun ($ 129,95) vacant blijft boterham den laatst verlaagde prijs.

  dims?image_uri =https%3A%2F%2Fs.yimg.comDe nieuwe OpenRun Professional kleuropties.Shokz

  Volg alhier hoewel het laatste nieuwsjournaal van CES 2022!

  .

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]