More

  Samsung’s QD Display-technologie heeft tot doel helderdere, kleurrijkere OLED-tv’s te ontgrendelen |

  Samsung bestaan vooral vertrouwd wegens geldsommen QLED-televisietoestel’s, niettemin leeg CES 2022, na jaren van hype, onthulde den dochteronderneming Display van het winkelbedrijf geldsommen nieuwe QD-OLED-technologie daarbovenop belooft het de beste OLED-televisietoestel’s van LG voltooid te nemen. Den technologie verschilt van uw standaard OLED doordat dit inclusief blauwe organische lichtgevende diodes gebruikt. Diegene diodes schijnen vervolgens het licht dat ze vervaardigen vanwege eentje reeks kwantumstippen, waardoor ie betimmering ie volledige kleurenspectrum schenkkan maken dat waarneembaar zijn sneetje ie menselijk kijker. De methode bezitting meerdere voordelen.

  Ie meest opvallende, beschut hierbinnen metafoor omsingeld den huidige OLED-schermen, existentie dat het betimmering eentje stuk helderder schenkkan geworden. In eentje demo die FlatspanelsHD op CES zag, produceerde één scherm meer dan 1.000 nits piekhelderheid overheen een venster van 10 procent. Onder metafoor: sommige van de meer recente tv’s van LG kunnen in hetzelfde landstreek tussen 700 nits plus 1.000 nits duidelijkheid vervaardiging. Duidelijkheid is iets dat LG consequent eigendom geprobeerd aan onder pakken inbegrepen geldsommen WOLD-panelen. Hierbinnen december onthulde de dochteronderneming van ie bedrijf geldsommen “OLED EX”-technologie, plus beweerde dat ie den begrijpelijkheid tot 30 procent zullen verbeteren in metafoor inclusief conventionele OLED-schermen.

  Eentje ander buitenkans van den technologie existentie betere kleurprestaties. Den panelen die Samsung Display liet zag doodmoe CES 2022 besloegen 90 procent van den Rec. Kleurengamma 2020. LG’s WOLED-panelen, die mensen consequent eerbiedigen boterham hen nauwkeurige daarbovenop levendige blozen, raken ongeveer 70 percent van den Rec. 2020 vlag. Ten slotte geldsommen de kijkhoeken verbeterd. Ongeacht televisietoestel’s zou den technologie bedragen achterwege traceren naar gamingmonitoren, waarbij Samsung plus Dell van plattegrond geldsommen de technologie gedurende toepassen in 34-inch schermen.

  Wij zou moeten staren hoe den panelen binnen ie waarlijk presteren grond, echter in ieder geval bovenop papier zullen QD-OLED gemakkelijk de nieuwe banier kunnen geworden snee high-end consumenten-televisie’s. Ene van de eerste bedrijven die eentje televisie inclusief ene QD-OLED-betimmering uitbrengt, is Sony inclusief bedragen A95K-sets. Helaas bezit Sony nog noch beroemd vervaardigd hoeveel die televisie’s gaan kosten, daarbovenop wij zou ie legitimatie bekende als den release ergens hierbinnen de lentetijd nader komt.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]