More

  Samsung’s gebogen 55-inch Odyssey Ark kan draaien tot een gigantisch portretscherm |

  Samsung bezittingen bedragen grootste gebogen monitor tot alreeds toe onthuld, den 55-inch Odyssey Ark, die zijn sterkte voor ook gaming indien productiviteit laat aanschouwen. Boterham gamers wikkelt het zichzelf onderbrak jij gezichtsveld, opdat je ook snee mits zonder je kunt kijken wanneer je bijvoorbeeld Flight Simulator speelt. Echter het vermag evenzo 90 graden word gedraaid hierbinnen ene staande oriëntatie inkeping arbeid, inbegrepen een Rand-feed, spreadsheets plus alles sukkel gij nog meer wilt zien.

  Alhier zijn een eerste blik bovenop de INSANE Odyssey Ark van @Samsung! Deze is eentje gewelfd 55-inch 4K-monitor inclusief eentje beeldverhouding van 16:9… Vermag hier serieus honingdrank gamen/multitasken! #ces #samsung pic.twitter.com/Y82hbeY9gg

  — Tim Schofield (@qbking77) 5 januari 2022

  Samsung’s persfoto’s exposeren de Odyssey Ark ge schuin van boven daarbovenop van den rand, doch YouTuber Tim Schofield tweette enkele afbeeldingen van de CES-beursvloer. Het volstaat ter zeggen dat ie behoorlijk grandioos bestaan binnenshuis portretmodus, hierbinnen karakter werkzaam indien een drievoudig scherm waarvan den bovenkant letterlijk daarboven den gebruiker uitsteekt. Samsung bestaan van plattegrond ie binnenshuis den tweede tweede van 2022 naar de VS te brengen, maar have nog geen eerbewijs bekendgemaakt. 

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]