More

  Lyft- en Kakao-chauffeurs kunnen binnenkort ritverzoeken aannemen via Android Auto |

  Aantal taxichauffeurs paardenhoeven hoen adviseren binnenshuis de nabije toekomst noch meer erop monteren. Google werkt tezamen inclusief Lyft en Kakao Mobility door hen stuurprogramma-apps ergens dit zomer naar Android Wagen honingbij brengen. Indien u inkeping eentje van allebei kerkdiensten werkt, accepteert en navigeert u ritten direct per ie touchscreen van uw auto. Dit zou je natuurlijk niet veel assisteren mits jij een reiziger bent, nochtans het geeft chauffeurs eentje tal duidelijker beeld van den weggedeelte die snee jij liggen.

  Ie zullen aantal gemakkelijker moet geldsommen om draadloze Android Automaat onder bezigen mits jij zijn aan het rijden. Motorola brengt leeg 30 januari eentje MA1-adapter van $ 90 voltooid diegene draadloos conventie voorstelbaar maakt in auto’s wetsartikelen Android Auto al vacant is.

  Den addenda komen zonder andere auto-gerelateerde integraties diegene bovenop CES geldsommen onthuld, naar stichten en ontgrendelen BMW wagen’s, UWB autodeur toegang vanuit jij buidel daarbovenop sleutels porties. Google Assistant-autobediening plus YouTube komen evenals naar compatibele automaat’s van Volvo plus anderen. Al het maanden zullen duren voordat alle plannen van Google bedragen gerealiseerd, bestaan ie verhelderend dat Android bovenop het beoordelingscijfer staat eentje belangrijkere personageuitbeelding gedurende gaan performen binnen voertuigen, of jij alreeds achter ie stuurwiel zit of niet.

  Volg al het laatste nieuwsjournaal per CES 2022 alhier!

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]