More

  HTC Vive onthult VR-polstracker voor de Focus 3-headset |

  HTC Vive eigendom eentje polstracker onthuld inkeping geldsommen Brandpunt 3-headset. Het apparaat bestaan 85 procent kleiner daarbovenop 50 percent hijsarm dan den Vive Focus 3-controller.

  Het handelsnaam zegt dat den wearable jij arm van vingertoppen tot elleboog schenkkan monitoren. Den camera’s van den Focus 3 kunnen LED’s bewaken boterham stand-alone tracking. Ingevolge de polstracker aan eentje object erop vastmaken, vermag de headset het dus volgen met zes vrijheidsgraden.

  Inbegrepen behulp van hoogfrequente IMU-gegevens (inertial Measurement Unit) en een vooruitstrevend kinematisch model, schenkkan Brandpunt 3 weet nog steeds den exacte positie van uw hand en handwortel wanneer de tracker zichzelf niet hierbinnen het blikveld van den camera’s bevindt. Het schenkkan mee gij pose wichelen, dus indien jij bijvoorbeeld met eentje tennisracket achter jij schoolhoofd reikt om een ​​smash shot ter performen, moet de headset nog steeds ene juist idee hebben van sukkel je aan het doen bent.

  Den Vive Wrist Tracker wordt sart 2022 uitgebracht, erop opstarten te den VS. Ie kost $129/€129/£119. HTC Vive bezittingen evenzeer nieuwe accessoires sneetje de Focus 3 onthuld, waaronder eentje oplader inkeping meerdere batterijen en eentje oplaadcassette, deels voort de downtime tussen sessies te verminderen.

  Volg hier alreeds het laatste nieuwsjournaal van CES 2022!

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]